Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Nuša VIDIC,dr.med.,spec. (MB) – izkušnje

Nuša VIDIC,dr.med.,spec. (MB) – izkušnje

Pozdravljeni,

Zanima me, kake so Vaše izkušnje z omenjeno zdravnico?
Bila je pripravnica pri zdravnici dr. Lobnik – Paul, zdaj pa je dobila svojo ordinacijo.
Namreč nameravam menjati osebno zdravnico, ker me ne jemlje resno, in druge variante ni, kot da menjam.
Zato me zanimajo Vaše mnenje glede nje?

Hvala in LP!

иαנρσмємвиєנšє נє ℓנυвιтι ιи вιтι ℓנυвℓנєи!

Pozdravljeni. Jaz sem z njo bila zelo zelo zelo NEZADOVOLJNA. Zato sem takoj v roku enega meseca menjala zdravnico. Ravno zaradi njenega obnasanja. Vsa leta imam namrec tezave z glavobolom. In mi ni in ni hotla napisat zdravil ki mi edina pomagajo in jih ze nekaj casa prejemam. Sem zamenjala zdravnico in sem vse uredila. K njej pa vec nimam zelje it. Ker tudi olike oz niti znanja o osnovnem bontonu nima.. tako da je ne priporocam. Je pa stvar posameznika kako se odloci.

Jaz jo imam zdaj…pa tudi nisem ravno zadovoljen.Sem v fazi po večkratni ishemicni možganski kapi pa jo sploh še nisem videl. Nisem iz Maribora pred leti sem prišel sem;,ker sem se porocil z Mariborcanko. Ona zaradi službe ni mogla priti v Lj, tako,da sem jaz prišel v Maribor. Med drugim sem seveda potreboval zdravnika. Sploh pa zdaj.

nova
Uredništvo priporoča

Axell22 in kak odnos ima do vas?

иαנρσмємвиєנšє נє ℓנυвιтι ιи вιтι ℓנυвℓנєи!

Zagotova najslabša zdravnica v Mariboru! Njen odnos do pacientov je pod vsako kritiko, da o tem, da je njena med. sestra Marjetka Kikl še slabša! Na daleč se je izognite!!!

Dr. Vidiceva je ena izmed najslabših zdravnic. Nima znanja, ni strokovna, nima nobenega odnosa do pacientov in niti se ji ne ljubi potruditi, da bi kaj popravila. Ob vsem tem je še neprijazna in hinavska. Njena čakalnica je vedno prazna, saj se pri njej moraš naročiti za tri, štiri tedne naprej. Do takrat pa si že tako na urgenci. Verjetno si delo razporedi tako, da ima enega pacienta na pol ure, da se ne utrudi preveč.

Hm, čisto slučajno sem zasledila tole stran in prebrala izkušnje z dr. Vidic. Dobila sem občutek, da pogovor teče o neki čisto tretji osebi, zato sem se odločila, da prvič tudi sama objavim komentar in podam svoje izkušnje.

Dr. Nušo Vidic mi je po selitvi v Mb priporočala prijateljica zdravnica, tako da sem zaupala v njeno presojo. Oba z možem sva njena pacienta in doslej nisva imela niti ene same slabe izkušnje. Zdravnica je bila vselej skrbna in korektna. Prav tako nikoli ni bil problem, ko smo zaradi nujnosti obravnave prišli v ordinacijo brez naročila.

Tudi njena sestra je čisto “skulirana”. Res, da ima včasih polne roke dela, ampak nisem nikoli opazila, da bi zaradi tega imela kaj slabši odnos do kogarkoli. In iz izkušenj pri drugih zdravnikih vem kako izgledajo zoprne sestre. 😉

Na podlagi svojih izkušenj bi dr. Vidic mirno priporočila komurkoli.

Pozdravljeni.
Čeprav je, kot vidim ta tema že 2 meseca neaktivna, imam potrebo da napišem nekaj besed o dr. Nuši Vidic, saj imam zelo slabe izkušnje. Menim, da je skrajno neodgovorna ter nemarna zdravnica, ki si svojega naziva niti malo ne zasluži. Zelo težko se ji je potruditi za svoje paciente in jim pomagati na kakršenkoli način (čeprav je to njena dolžnost). Kadar pa ima pacient resnejše zdravstvene težave in je njena dolžnost, da le tega pošlje na vse možne preiskave, da se ugotovi razlog nastale bolezni, da se zdravljenje prične čimprej, nje takrat preprosto stvar ne zanima in ga pošilja domov ali celo nazaj na delo, čeprav zanj ni sposoben. Pred kratkim je mene, njenega pacienta s hudimi zdravstvenimi težavami neprestano pošiljala domov, češ da ni nič resnega, čeprav sem vedel, da z mano ni vse v redu. Prosil sem jo naj me nujno pošlje na preiskave, na kar me je odbila kar nekaj krat. Ni mi ostalo druge možnosti, kot da grem na le te, samoplačniško. Obiskal sem specialista, kateri se je zgrozil nad njenim odnosom in načinom dela, saj je moja težava bila resna in sem moral takoj v bolnišnico, kjer so me nemudoma internirali in še zdaj se zdravim. Iskreno menim, da si svojega naziva ga. Vidic sploh ne zasluži, saj krši vse moralne in etične obljube, katere je morala podati, povrhu pa je tudi zelo neprijazna do pacientov.
Lep pozdrav.

Kiklova v počasnem posnetku (že vseh nevemkolko let, odkar zahajamo v ta zdravstveni dom – pa k sreči zelo redko zahajam), zdravnica pa bi ti prej dala 100 EUR iz lastne denarnice, kot pa napotnico za specialista. Ob začetku delovnega časa kup ljudi v čakalnici in komentar sestre: “Malo se vsedite.” Kot, da imamo vsi cel dan čas. Prideš ob koncu delovnega časa, čakalnica prazna, pa te ne želi sprejeti. ?!? In pri tem delovni (ordinacijski čas) traja 7 ur. Če ti delajo 8 ur na dan, pol jaz dlam 27 ur na dan.

Zdaj pa si predstavljajte, da imate tak odnos do strank v službi, kjer delate (ker pacienti namreč smo stranke). Kaj bi rekel vaš šef? Tukaj pa je “nagrada” manj pacientov (torej dela) za isto plačo.

V mariborski bolnici imam zadnja leta res dobre izkušnje (če že res moram v bolnico). To pa…

Zakaj je torej ne prijavite zdravniski zbornici?

Jaz sem z njo in sestro zelo zadovoljna in bi jo priporočala tudi drugim.

Pozdravljeni!
Verjamem, da ima z njo kdo tudi dobre izkušnje. Jaz imam zelo slabe in je vsekakor ne priporočam. Resnično škoda, da imamo takšne zdravnike, ki si tega naziva res ne zaslužijo.
Jaz sem jo zamenjala, ker slabšega zdravnika od nje verjetno ni. Vendar to je moje mnenje. Lp

res

haha,žalostno,da more medicinska sestra o samem sebi in svoji zdravnici pisat edin pozitivni tweet,.hahahahhah

ČISTO SLUČAJNO,ga.KIKL,žalostno,da o sebi in svoji zdravnici pišete edine pozitivne stvari,hahahhahahha,je najbolj nesrčna,zafrostrirana zdravnica,ki ji pacijenti nič ne pomenijo,

MARJETKA KIKL-METKA K.,dajte,ne se več norca sama o sebi delat,edini pozitiven komentar,hahahh

Se popolnoma strinjam! Tudi jaz sem menjal osebno zdravnico, ker prejšnja ni imela korektnega odnosa in je bila polna predsodkov. Tako z zdravnico Vidic kakor s setro Kikl pa sem več kot zadovoljen – obe sta prijazni in razumevajoči ter si vzameta čas za konkretno obravnavo. Tudi glede napotnic ni bil nikoli problem. Res ne vem, kako je mogoče takšna razlika v izkušnjah ljudi… to me nemalo čudi!

Še ena zadovoljna z obema. 🙂 Dr. Vidiceva je korektna, strokovna, sestra pa hitra in natančna. Zdravica ima tudi dober sistem naročanja, nikoli ne čakaš pol dneva v čakalnici kot pri kakšni drugi zdravnici, ampak si na vrsti na napovedan termin.

ZELO v redu zdravnica. Z mamo sva obe v njeni ordinaciji že vrsto let in je niti podrazno nebi menjali! Naj omenim, da sva predtem obe imeli zelo slabe izkušnje z osebnimi zdravniki. Dr. Vidic si zmeraj vzame čas za pacienta, razišče zadevo iz vseh možnih zornih kotov, ima prijazen in skrben odnos in EMPATIJO do pacienta, ki je pri zdravnikih še kako potrebna. Tako, da naj povem , da nebuloze, ki jih nekateri širite so skrajno nesramne in povrhu še neresnične, in ne, to ni fejk uporabniško ime, ampak samo zelo zadovoljna pacientka, ki želi razjasniti zadevo. 🙂

Najbolsa zdravnica v Sloveniji kaj sem mela.

New Report

Close