Nujno mi pomagajte
Prosim pomoč. Vem da me boste obsojali in edino prav. Danes sem ugovotila da sem v 8. tednu nosečnosti. Prej nisem vedela, saj sem imela s partnerjem v celem poletju samo dva spolna odnosa, ker je delal v tujini, pa še to ga je dal pred izzlivom vn. Menstruaicje imam zelo ne redne. Prav tako sem imela vmes menstruaicjo, vsaj mislila sem tako. Sedaj se je izkazalo, da je bila to ugnezdnjena krvavitev. Torej sem danes konec 8. tedna. Sedaj pa k grozni stvari. V teh 8 tednih sem bila vsaj 12krat zelo pijana. Spila sem recimo liter ali pa 6 pirov in pokadila ogromno cigaretov, trave… Vem grozno. Naj povem v zagovor da mi je na začetku poletja umrla mama, kar sem reševala na grozen način. Na njo sem bila strašno navezana, smrt pa ni bila pričakovana…Take stiske še nsiem doživlajla, alkohol mi je poamgal da sem pozabila…Tega otroka želim obdržati. Stara sem 36 let. Ampak po drugi strani pa, sem mu s sovjim načinom žvilenja do danes, naredila ogromno škodo. Prebrala sem, da je najbolj nevarno pitje alkohola ravno v 1. trimesečju ko se razvijajo organi. Torej bo imel moj otrok drugačen obraz, vedenjske težave, učne težave… Zato razmišljam, ali ni bolje da spalvim kot da spravim takega otroka na svet? Sedaj mi je tako žal za vsako kapljo in cigareto. Ampak je kar je, uničila sem otroka in sebe. Tako zelo sem obupana. Ko bi le vedela prej, ne bi spila kaplje.