Najdi forum

NUJNO!!!!!!

nevem kok vam nej razložim na kratk ker je v bistvu ena zlo dolga (resnična) zgodbica… se pravi ta zgodbica je pa moj največji problem!!! no pa začnimo… sem 16 letni človek moškega spola. fotr ni nikol hotu imeti oblasti nad menoj… nikol… kar na lepem ga je pa prijelo da me bo začel uzgajat… se pravi to je bilo pred parimi meseci… si za mislite??? a ni malo prepozn??? oglavnem enkrat v kratkem sem zamodiu 5 min pa me je tak udaru po nosu da mi je nos zlamu… čist se mu je sfuzlal… da wam pa ne povem ka je blo danes… tak me je razfuku da če bi meu pištolo bi se pričo njega šutno… ka nej nardim… pomagite mi… aja to se,,, ko mami kej povem, mi reče da nakladam in da mu morm oprostit sej je ze v letih (decembra bo 60) … prosim pomagajte mi!!!!!!

vdar ga nazaj saj je že vletih

Sj vem, da je lažje govort in svetovat kot dejansko pol to isto nardit,vseeno. Samo tokrat ne poslušaj mame. Če se mu lahko, se mu upri, če gre, se zaupaj komu, ki ti je blizu in ki ti bo verjel. Ne vem, kako deluje socialna in kolko je učinkovita, je pa tudi ena od opcij. Pa vso srečo!

nemorm ce ma pa sladkorno…

Ko pa tebe tepe je pa nima al kaj? Bo pač dobil nekaj kontra.
Saj nas vendar učijo, da je treba dajati in sprejemati :)) . Tudi če je tvoj fotr, te nima več kaj tepst in zdaj si že v letih, ko se lahko sam postaviš zase!

Drži se!

Upam, da imaš prijatelja h kateremu se lahko zatečeš…Najbrž je tako, da so pri tebi na delu eni hormoni, pri fotru pa drugi, pa še sladkor. Če je z vzgojo začel šele zdaj in če so njegove vzgojne metode take, si lahko kar vesel, da te ni začel “vzgajati” že prej. Rada bi ti le povedala, da ima problem tvoj oče, ne ti. Ti si očitno v redu fant in imaš dobro srce. Umikaj se mu, kolikor se da in ne pusti se pretepati. Meni se zdi prav, da mu udarcev ne vračaš, ker nasilje ni rešitev, a če si večji in močnejši, ga lahko enostavno držiš, da mu pokažeš, da se ne boš več pustil tepsti. Tako ali tako pa boš nabrž kmalu odšel on njiju…

hi!
ce si kolikortoliko razvit imas zagotovo zadosti moci in dobr reflekse da udarce blokiras, tudi sam sem ze bil fizicno napaden od enga starejsega gospoda (nepoznanega), ampak ta se ne bo vec spravu na mene. Nism ga udaru ampak sm samo blokiral njegove udarce (ga zgrabil za roki) in vstran porinu. NIKOLI ne udari nazaj….ne spusti se na tako nizek nivo. konec koncov ne glede na to da te je napadu mores pokazat nekaj spostovanja do starejsih. ce pa nimas zadosti fizicne moci, pa zacni delat na tem da bos jo imel….vsak vecer delaj sklece….itd

ja, mislim, da se morta dol usest in se pogovort…vprašaj ga, zakaj je zdaj začel z nekim pretepanjem, saj so vendar besede tiste, ki rešujejo probleme….Nikar ga po nepotrebnem ne izivaj (mogoče si ga z besedami kaj prizadel-čeprav to ni opravičilo za udrace!) in nikar-pa res nikar ga ne udari nazaj!!!Mislim-tist, ki ti je to svetoval prav gotovo še ni starš….in zadnje na svetu je udarit svojega očeta ali mamo!tolk moj navet………

Sorry, ampak oce , ceprav je oce , nima nobene pravice sinu razbit nos, nobene..!!
Oce si ej ocitno zabil to v glavo, da mora vse resevati s silo, pomoje ga daja tudi kaksna psihoza.. tak clovek se bi moral zdravit pa ne sam zaradi sladkorne ampak tudi zaradi nereda v glavi, govorim iz izkusenj, saj je bil moj tudi tak!!

Točno tako!!!!!! Ne glede kdo je, noben te nima pravice fizično zlorabljat!

Hay!

Sigurno ni resitev v tem,da bi oceta udaril nazaj.POisci kako drugo resitev,nikar pa se ne spusti na tako nizek nivo,ceprav se je na tak nivo spustil tudi tvoj oce.
Ce negre z odkritim pogovorom,se pa obrni po pomoc na kaksne sos telefone..tam ti bodo znali svetovati,kam se obrni..v skrajnosti ,ce ima oce take pretepaske vzgojne nacine in kot vidim so zelo hudi prijemi..ga v koncni fazi lahko tudi prijavis.Zagovarjati se bo torej moral drugje pred sodnikom,saj si mladoletena oseba,ce sem prav razumela in nihce tudi tvoj oce in domaci te nesmejo fizicno izrabljati..Seveda pa moras k zdravniku,da napise svoje mnenje o poskodbi in s tem imas dokaz.To so seveda skrajne moznosti..kajti ne razumi me napak..ampak noben si nezaluzi,da ga s tako silo vzgajajo.
Drugo prasanje pa je sveda tudi to,kaj zavraga si ga razjezil,da je zacel s taksnimi prijemi sele zdaj..in zakaj jih je potrebno izvajati na tebi..kaj si uspicil..???!!!
Bodi fer do sebe in oceta in mislim da moras tu predvsem ti narediti tisto pravo potezo,ki bo resila ta tvoj verjamem ,velik problem.Pri vsem tem pa le ohrani svoj ponos in spostovanje do oceta..,da se seveda tudi na eleganten nacin resit zadevo..Premisli!! V koncni fazi zmaga je na tvoji strani..,ce bos seveda mislil z trezno glavo..

Tukaj je vprasanje zakaj te je vdaril. Ne bi te smel, to je res. Samo mogoce misli da ti dela dobro.
Zapomni si, da nikoli ne udari oceta ker ti bo lahko se presneto zal. lahko ga porines pa pade, si razbije glavo in ti kazensko odgovarjas…
Potrebujeta strokovno pomoč, da razčistita tole, zato se obrnite na prave naslove. Mal se pozanimi kam se lahko obrneš.

če je tko bo treba na policijo in na socialno, ker to ni vzgoja to je nasilje…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close