Najdi forum

nujno

Leta 2001 sem imel prometno nesreco z avtomobilom ki je bil kasko zavarvan. In ker sem bil pod vplivom alkohola je kolega govoril v svojem imenu kot da je vozil on. Nato so naja dobili na lazi in sem napihal 0.41 promila alkohola. Voznisko dovoljenje pa sem imel ze sedem let. Takrat pa sem avto popravil ,ki pa je skodo krila zavarovalnica. Sedaj pa je od tega minilo ze tri leta nakar sem 29.10 2004 dobil telefonski klic delavke zavarovalnice triglav da moram skodo ( dveh znakov ) placati v znesku
70 000 sit v roku petih dneh pa ce prav sem jim ze predal kuponcek za nastalo skodo.
Zanima pa me ce za 0.41 promila alkohola, lahko uveljavim kasko ali ne. saj delavka ZTriglav meni da bom moral vrniti tudi skodo avtomobila ki je bila v znesku 750, 000 sit
Pa ce zaradi lazi kaj vpliva na kasko ali te predajo samo sodniku za prekrske.

hvala

Verjetno bo najbolje,da pri odvetniku sestavite pritožbo in jo naslovite na zavarovalnico Triglav.Če pa ne poznate nobenega,pa se lahko obrnete name.
Še mogoče moje mnenje.Zavarovalnica nima pravice zahtevati vračilo zavarovalnine za vaše kasko zavarovanje,saj je nedovoljena količina alkohola 0,5%°°°,za vse prekrške pa odgovarjate kazensko-plačilo kazni pri sodniku za prekrške.
Želim vam ugoden razplet vašega primera,ter lepo pozdravljeni
Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Najprej se vam zahvaljujem za odgovor in hkrati prosim za vaso tele. st, saj bi se v primeru tozbe zavarovalnice( pisno) resno ubrnil na vas, saj ne poznam nobenega dobrega odvetnika, ki bi mi pri tem lahko pomagal. Doma pa sem iz gorenjske upam da to ne bo uvira.

se enkrat hvala pa lep pozdrav

Napišite vaš email naslov,pa se dogovoriva, Velja?

Lepo vas pozdravljam, Bruno [email protected]

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close