Nudimo pomoč pri iskanju zaposlitve v Avstriji
Najbolj iskane zaposlitve v Avstriji ta trenutek:
Finance in računovodstvo
Marketing in prodaja
Turizem in gostinstvo
Hotelirstvo in gastronomija
IT in računalništvo
Elektro
Logistika in proizvodnja
Medicina
Tehnične dejavnosti
Industrija in obrt
Lesna industrija
Gradbeništvo
Delo v proizvodnji
Montaža
Pomožna dela.
Vsem iskalcem dela v Avstriji nudimo:
Vpis v našo evidenco iskalcev in strokovni posvet.
Sveže in prevedene informacije o prostih delovnih mestih v Avstriji.
Preverjene Informacije o delih, ki vam zagotavljajo pravno in socialno varnost, ter ustrezno in redno plačilo po avstrijski zakonodaji.
Večjo možnost do zaposlitve v priznanih podjetjih.
Pestro izbiro različnih delovnih mest.
Najdete nas na http://www.delovavstriji.com/
Za vsa vprašanja glede dela v Avstriji lahko pokličete med tednom na 031/500-628. Zaradi vodenje naše statistike, sporočite prosim naši telefonistki kodo (014) Veliko uspeha
Pozdravljeni,
sam sem imel izkušnjo s tem podjetjem, porabil čas za pot in plačal cca, 60 eur, obljubili so mi,
da mi bodo pošiljali razpisana delovna mesta, in res so poslali eno ali dve po 2 mesecih, vendar je bil ta razpis tudi javno objavljen že prej, pa še za moje področje dela ni bil.
Še najbolj me je zmotilo, da na njihovi spletni strani navajajo citate iz Biblije o poštenosti, kar je seveda hvale vredno, vendar za njih to ne velja, saj zavajajo iskalce z neresničnimi obljubami.
Pozivam vse, ki iščete službo v Avstriji, ne nasedajte temu podjetju in nikakor ničesar ne plačujte vnaprej.
Lp
Glede na to da je šlo preko naše agencije v 4h letih delat v Avstrijo okoli 8000 migrantov, mislim da to da smo nepošteni glih ne drži in tudi na pogodbi piše da je vračilo denarja v primeru če vam ne pošljemo nobenega razpisanega prostega mesta katerega si želite, ne pa da je vračilo denarja če ne dobite zaposlitve. Res je da nikoli nemore bit tako da ugodiš vsem in tudi nikoli nebo tako, da bodo zaposlitev dobili čisto vsi ki se nam javijo, je pa dobilo zaposlitev veličina ljudi pri nas. Mi smo podjetje, ki posreduje sveže informacije o zaposlitvah, in zato se dobi tudi kakšen oglas, ki je že kje javno razpisan, zelo veliko pa je takih, ki jih ni na nobeni spletni strani, oz. takih ki nam jih posredujejo naši migranti že mogoče celo kakšen mesec preden oglas pride v javnost. Nikakor pa nismo mi krivi da se avstrijc ne odloči za vas, niti nismo mi krivi da v tem času, ko ste v naši evidenci ni nobenega prostega delovnega mesta katerega želite opravljati. Ne zavedate pa se tega da iskanje dela v Avstriji ni mačji kašelj, in da je potrebno vložiti veliko truda, opraviti tisoče klicev, se pogovarjati z tisoči delodajalci itd…In zato vsem tistim ki jim je težko plačati 59€ za stroške, ki nastanejo v obdobju 5 mesecev priporočam da si iščejo zaposlitev v Avstriji sami, in sami opravijo klice ter porabijo svoj čas za iskanje, verjemite mi da ko na koncu potegnete črto, vas pridejo stroški v roku 5 mesecev bistveno več kot pa 59€. Lp
Pozdravljeni
Moje ime je Matej prihajam iz okolice Celja, moje izkušnje z omenjenim podjetjem so zelo dobre, samo v roku meseca in pol sva oba z mojo ženo dobila zaposlitev v Avstriji, po roku enega meseca sma dobila zaposlitev za nedoločen čas, vsak dan sva redno prebirala vse portale o zaposlitvi, ampak razpisanih prostih delovnih mest za to podjetje, ki nam jo je poslalo podjetje Di Grazia nisva zasledila nikjer. Poslala sma prošnjo, bila vabljena na razgovor in dobila zaposlitev v isti firmi. Teh 59€, ki sva jih morala vsak plačat v samem štartu podjetju. ki nama je pomagalo do lepšega življenja, se mi zdi bore malo, glede na to da je najina neto plača 1700€, še enkrat hvala podjetju DI grazia. Lp iz Gradza
Caw, tudi jaz sem z podjetjem ki ga omenjate imela super izkušnje, zaposlitev kot sobarica sem dobila že v dveh mesecih. Več kot eno leto sem sama iskala zaposlitev v Avstriji in za to porabila tudi po 3,4 ure dnevno, pošiljala prošnje, klicala delodajalce in še in še, nato sem na spletu zasledila omenjeno podjetje, ki nudi informacije prostih delovnih mest, poklicala sem jih smo se dogovorili za termin, izpolnila list papirja na katerega sem morala napisati svoje podatke, naslov, delovne izkušnje, željeno delovno mesto in plačala 59€ za stroške ki nastaneju v obdobju 5 mesecev. No in od tistega dneva dalje sem prejemala maile prostih delovnih mest moje stroke. Po dveh mesecih sem bila vabljena na razgovor par km ven iz Gradza in dobila zaposlitev. Na takšen način kot jaz je v Avstriji dobilo zaposlitev še 5 mojih kolegov, sicer ne v hotelu kot sobarica ampak v različnih proizvodnjah. Lep dan vam želim še naprej, podjetju Di Grazia pa se še enkrat srčno zahvaljujem.
Gradbenega delavca za zahtevno delo v Celovcu in okolici iščemo. Zidarstvo in nasploh razumevanje avstrijskega gradbinstva, za katero se ve, da je takšno, da moraš vedeti vse. Kot skupina delavcev imamo lastni prevoz in bivališče tam čez teden. Prosim javite se na ta e-mail, prav tako lahko pokličete posrednika: Uroš MLV 031 623104.
Hvala,kdorkoli je podal zgoraj dobro mnenje glede nas, sem bil obveščen o tej zadevi. Če bom jaz kadarkoli, kjerkoli kaj komentiral sem podpisan z imenom in priimkom. Najraje imam direktna vprašanja, ker pa nisem prisoten na forumu, mi jih prosim postavljajte direktno na email: [email protected]
Glede ostalega pa sem povedal na youtube posnetku, prilagam spodaj.
https://www.youtube.com/watch?v=FFW06dSMnW0
Vsem skupaj želim veliko uspeha.
Nicola Di Grazia
http://www.digrazia.si