nudim kvalitetno masažo
pozdravljeni!
Nudim kvalitetno masažo, diskretno in nežno. lahko pa tudi bolj na “trdo”, če je potrebno. Za vse se dogovoriva sproti oz. na začetku masaže. delam pri vas ali pri sebi doma, vse je po dogovoru. masaža traja 1h ali dalj (tudi pol ure), obsega pa lahko ali hrbet, ali celo telo oz. kar pač potrebujete. cena je zelo ugodna (v primerjavi s saloni, s tem, da jaz nimam zaradi časovne stiske veliko strank in se posvetim individualno eni stranki in ni tako kot “po tekočem traku”).
če vas zanima, mi pišite na mail, pa se dogovorimo za prvo srečanje in dorečemo podrobnosti, pišejo naj le resni!!!
mail: [email protected]
aja, sem mlada, z izkušnjami (pozitivnimi ocenami strank) in delam le v LJ.
gre se za masažo in ne seks!!!
LP
masaža
sem poklicala, a št. je nedosegljiva, najbolje da pišeš na mail, kjer ti javim št. : [email protected].
LP
Nudim profesionalno in izredno kvalitetno klasično Švedsko masažo ( metoda Pehra Henrika Linga ) za katero sem se tudi izobrazil po metodi primerni za NPK maserja pri priznanemu ljubljanskemu mojstru g. Kolarskemu v Vitalovi šoli maserstva. Masažo opravim na Vašem domu in uporabljam profesionalno nealergeno mandljevo olje ter seveda profesionalno prenosno masažno leseno mizo. Poleg tega uporabljam pri tovrstni masaže tudi ventuze ( le za ploščate mišice hrbta, narejene iz medicinskega silikona ) tako da je učinek sprostitve resnično popoln.
Cena je stvar dogovora, odvisno od lokacije, navadno pokrivam ljubljansko področje in cena je v tem primeru zelo ugodna-28€.
Pokličite me na mobitel: 040/ 632 621 Matej
Telo Vam bo hvaležno.