Najdi forum

Nudim inštrukcije

Nudim inštrukcije iz matematike, fizike in angleščine tako za osnovne šole, srednje in fakultete.
Imam izkušnje z inštruiranjem, ter se znam posvetiti vsakemu posamezniku da skupaj ugotoviva kaj ga najbolje teži.

Sem iz gorenjskega konca.
V kolikor pa kdo želi več informacij glede inštrukcij samih, pa me lahko kontaktira na moj email naslov: [email protected]

Pozdrav vsem

Petra

tudi jaz nodim inštrukcije matematike in fizike
nivo:osnovna in srednja šola, lahko tudi fakulteta

ugodna cena po dogovoru! Lahko Ljubljana, ali zgornja Gorenjska

info 041850274 (petra)

kr ena2222…Ti NODIŠ inštrukcije???? Hahahahahahahahaha 😀 😀

Daj blesavec štajerski, nauči se najprej pisat,potem pa komentiraj neumnosti

EJ BEBO,KAJ SERJEŠ NEUMNOSTI,BLESAVEC SMRDAVI.SPLOH VEŠ KAJ SO INŠTRUKCIJE,SERONJA,TAKŠNIH KOMENTARJEV NE POTREBUJEMO TUKAJ.

bebo!bebo!bebo!bebo!bebo!bebo skisani!!!!!!!!!!!

Pozdravljeni,

sem študentka 2. letnika fakultete za računalništvo in informatiko in nudim inštrukcije matematike za osnovne in srednje šole v Kranju ali Ljubljani. Z inštruiranjem že imam izkušnje, delala sem tudi že na tečajih računalništva za starejše, tako da mi potrpežljivosti ne manjka 😉

Več informacij o ceni, lokaciji in trajanju inštrukcij na email: [email protected]

Lep pozdrav

Tudi sam sem student matematike in nudim instrukcije matematike za vse vrste srednjih šol.

Kontakt: [email protected]

Pozdravljeni,

Nudim kvalitetne inštrukcije za vse stopnje (OS, SŠ oz gimnazije, fakulteta) iz:

– matematike

– fizike

– elektrotehnike

-računalništva

Inštrukcije so lahko individualne ali pa skupinske, potekajo pa na mojem ali vašem domu (Lj z okolico) ali celo preko telefona.
Cena po dogovoru.
Kontaktni e-naslov je [email protected]

Pišite, ne bo vam žal!

Nudim inštrukcije za OŠ za slovenščino, matematiko in kemijo.
Cena: 10€/h lahko tudi 8€/h in manj vse do 5 €/h.Ni mi velik do cena ker mi je bolj pomembno da nekom pomagam.
Po dogovoru. Nahajam se v Ljubljani.
Za več informacij pokličite ali pa mi pišite na: 040760608

New Report

Close