Novo kremo rabimo
namreč, po enem mesecu že reagira na Stelatopio (Mustela), naredijo se ji rdeči flekci in pikice…
ung. emolliens ne prenese več, rata čisto rdeča.
olivno olje alergična, linolla fett tudi
avene trixera ima notri oves, a ne?
še kak predlog za kremo, ki bi bila čisto nevtralna? Mustela se mi zdi super, ampak je žal razvila alergijo nanjo.
gost iz lasnih izkušenj ti lahko predlagam le hladilno mazilo in kortikosteroide, izhajaj tako iz lasne uporabe in iz profesiolnalnih izkušenj, ki so vezani na moj poklic, vsi pa vemo kako in kaj je z tem, zatorej sem le napisala kaj vem in kaj sem videla kako pomaga otroku z alergijo in nevrodermitisom, vsak pa naj sam preceni kaj je za njegovega otroka najbolje.
ti pa bi lahko namesto da kritiziraš, tudi kaj predlagal, če pa nimaš pojma pa ne vem zakaj se vmešavaš.
aja tincci v tistem bebi valovem hladilnem mazilu je mandljevo olje, tako da če sta alergična nanj ali na oreške potem previdno. si res ne zapomnim na kaj vse je od katere otrok alergičen, niti nima smisla da bi se to učila na pamet, pa četudi ste zaradi tega drugi užaljeni, pomembno je da vsaka ve za svojega otroka z čim ima težave in potem iz odgovorov, ki jih dobi na zastavljeno vprašanje poišče tisto kar ji odgovarja. saj v tem je smisel vsega, ali ne?!
saj ni bilo namenjeno tebi, samo sem napisala pod isti post, ker me je prizadela izjava napisana pred tem, na moj prejšnji post.
sem pa vprašala mamico, ki mi je povedala za kakavovo maslo, tudi njen otrok je alergičen na kakav, če ga pije, KM ima negativno, na kakavovo maslo, z katerim ga maže pa ne dobi reakcije. to je le kot informacija, saj vem da je vsak otroček drugačen.