Najdi forum

Novemberke

Tudi pri meni nic novega ,ctg uredu,mi je rekla da je tezko kaj reci,da pa lahko traja tudi se en teden.Kako prezivljam d-dan tezko,strah me je k hudic.Ce pa tvoj noce zraven ga nikar ne sili.Aja rekla mi je da drugic ko se zacnejo popadki gre vse hitreje,in naj se nic ne sekiram-upam da res.Prvic ko sem bila noseca sem dobila popadke okoli 5 ure pop.,rodila pa sem ob 8 uri zjutraj.Haloooo!!

No pri meni se je zacelo nekaj dogajati ctg je pokazal popadke na 10 min.,ki moram rect da jih ne cutim-mogoce zelo malo.Odprta sem 2,5cm ampak mi je rekla da do nedelje naj bi rodila,ampak jaz mislim da bom morala ze ponoci iti.Me je pa ful strah,vsi pravijo da je drugic lazje me prav zanima.No drzite pesti zame.Se se oglasim ce bo kaj novega.

Živjo Mateja,

na to, da je drugič lažje in hitreje, vse računamo. Boš nam sporočila, če je res tako.

Vem, da je zelo težko, ampak, čim manj strahu, pa čim več moči in poguma,.. Po mojem bo sedaj šlo kar hitro, verjetno boš še pred nedeljo srečna mamica.

Želim ti, da bo čim prej vse skupaj za tabo, saj potem pride tisto najlepše.

Srečno!

Brigita

Mateja,

Zdaj pa že res močno stiskam pesti, da bo čimprej za tabo, že v nekaj urah!

Lp, A. (16 t)

Tudi jaz ti želim, da bo čimprej mimo in da bo vse v redu. Le pogumno – bolečine bodo minile, sreča s tvojim pikcem pa ostala.
Jaz imam še 7 dni.

Zivjo, novemberke!
Tudi jaz sem imela rok za roditi 21.11 a zgodilo se je drugače.. Rodila sem namreč že 9.11 prekrasno majčkeno deklico..
Kar pogumno:)

Evo še mene, prepričana, da bom decemberka, pa sem bila novemberka. Natančneje, rodila se je deklica, 13.11.2003 ob 13:14 🙂

Vsem ostalim želim veliko sreče in pogumno naprej.

Čestitke obema pa tudi malim deklicam seveda. Mateja je tudi šla rodit, ker se nič ne oglasi, sedaj že verjetno pikca pestuje, jaz pa odštevam še 4 dni. Me je kr malo strah, po drugi strani pa si že blazno želim zvedeti katerega spola bo moj pikec, kako izgleda in seveda, ga stisniti v objem. Pa še očka bo zraven se je odločil ( vsaj toliko kolikor bo zdržal).

Drage moje novemberke!
Dolgo se nisem oglasila, saj sem bila 15 dni v bolnici, zdaj pa sem doma in to s svojim malim sinekom! Presrecna! Bilo je veliko komplikacij, a na koncu se je vse dobro izteklo. Od zdaj bo casa malo za internet. Tiste, ki se niste rodile,vso sreco, tiste , ki ste pa ze doma pa vse cestitke. Nisem imela casa prebrat zgornjih sporocil, le toliko casa si vzamem, da vas obvestim, kot sem obljubila.
Drzite se, ce bo cas se se javim. Trenutno mali spi, ampak nekaj ze cmoka, tako da bo kmalu treba v akcijo.
LP, taja

Jaz sem tudi rodila in sicer 22.11.in danes sva prisla domov.Zdej pa res ne grem vec.sicer je trajalo 2 uri,ampak bilo je nevzdrzno-smo zdrzali in zdej smo srecni.

Čestitke, veliko sreče s sinkom! Jaz še čakam – še 3 dni.

Čestitam!!! Mi bomo pa še malo čakali…

Barbara (26. t)

—————————————
Čestitke vsem štirim!
—————————————

Želim vam, da bi se vedno imeli neskončno radi.

Nam boš zaupala, kakšno ime ste izbrali?

LP
T.

Čestitam tudi jaz. Uživajte se!
Si nas pa držala v napetosti!!!

Nas čaka le še 6 dni.

Ime mu je Jan in ponoci rad rogovili,podnevi pa spi.

Mateja, iskrene čestitke!!!!

Veliko veselja ob Janu, predvsem pa zadosti spanja.

Brigita

ČESTITAM!!!!!!!!SEM zelo vesela zate. Uživaj s svojim sinkom in s svojo družino v tej nepopisni sreči.
Tudi jaz sem že nestrpne, pa čeprev sem šele na polovici 20t.

HVALA PUNCE,SEJ BI KEJ VE NAPISALA PA NE MOREM SEDET,KER IMAM SIVE,BOM PA POL VEC.pONOCI SPIMO BOLJ SLABO.bO ZE SE OGLASIM.
cAO

Mateja!

VELIKEGA LUBČKA zate in za malega rogovileža Jana!!!

Ko se bodo šivi zacelili in se bosta navadila en na drugega se nam pa le kaj oglasi. Saj bo ponoči tudi začel spat – prej ali slej!

ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU MALEGA JANA!!!!

lp Jasmina

New Report

Close