Najdi forum

Novemberke

Mogla sem odpret novo temo ker je na 38 ted.že preveč sporočil.Jaz imam še 9 dni.

Mateja, držim pesti, da bo vse potekalo v najlepšem redu. Drži se in upam, da bodo kmalu padale čestitke.

Nada

hvala tudi tebi želim enako.Bom sporočila če bo kaj novega.

Danes + 14 dni = moj PT. Mateja, kako kaj prenašaš te zadnje dneve? Kaj počneš in kako se počutiš? Jaz sem celo nosečnost preživela aktivno in brez problemov, do zadnjega sem bila v službi, zadnji mesec pa je obupen. Tolažim se, da bo kmalu vsega konec in komaj čakam dneva D. Mislim, da tudi kasneje ne bo tako hudo, čeprav imam doma še ne dvoletnika. Stvari se da vse fino uredit, če se ti dobro počutiš. Upam, da ne bomo imeli kakšnih hudih ljubosumnosti, še posebej, ker naj bi sedaj rodila punčko. Poroda samega se v bistvu niti ne bojim, ker ne vem, kaj me v bistvu čaka, saj sem prvič rodila s CR, popadkov sploh nisem imela in tako ne vem, kako izgledajo. Vem pa, da bodo že tako uredili, da bo zame in za našega novega člana najboljše. Če bo bolelo, bo pač bolelo, če bo spet carski, tudi prav.
Držmo se, ne?
Do naslednjega branja lp,
T.

Zadnje dni se počutim uredu,včeraj sem bila na ctg-b.p.Tako da se zaenkrat nič ne dogaja.Trebuh imam ful majhen,tako da me vsak sprašuje če se zajebavam da imam drugo sredo rok.Vem samo da do ta tudi okoli 38oog težak fantič-tako kot tamala in srčno upam da bo drugič lažje.

Pozdravljene

še vedno sem doma. Danes je bil CTG super, brez popadkov. UZ je pokazal glavično vstavo in dovolj plodovnice. Naslednji pregled v nedeljo.
No, zdaj pa je že res malo nervozna situacija doma; mož ima dopust, predvideval je sicer, da bomo v tem tednu že trije. Sedaj pa se sama dolgočasiva, greva po trgovinah, pa na sprehod. Pripravljena je sobica, vse za obleči novorojenčka. Pripravljena je torba zame za porodnišnico, ki sva jo danes že drugič samo nosila na ogled v porodnišnico. Zvečer me malo zbada, zjutraj pa spet nič. Očitno se našemu malčku zelo dobro godi.

Pa vsem skupaj vse naj, naj
Petra

Mene tud danes ful reže po trebuhu mogoče bo pa kmalu komaj še hodim tok me vse boli.

petra a si še doma?

Še sem tukaj. Sedaj sem prišla iz porodnišnice. Danes je 7. dan po roku, imela sem že tretji CTG in UZ. Pravijo, da je vse v redu. Utrip srčka je dober, popadkov ni, plodovnice je dovolj in pretoki so dobri. Malo mi je že dosti čakanja, sploh pa možu, ki je na dopustu. Naročena sem sptet v sredo (če ne bo prej popadkov). Nič nam ne preostane kot čakati. Počutje je še kar dobro (razen občasne nervoze). No, najhuje je vstajenje ponoči, pa saj same veste.
Se še javim, lep dan
Petra

Jaz imam pa rok v petek ampak moram prit v četrtek dop. in če bom kaj odprta je rekla zdravnica da bomo kar rodili. Če bo pa videla, da sem zaprta pa naslednji četrtek.
Malo se mi zdi hecno, ker sem imela v ponedeljek ctg, ki je bil v redu. Pa sem mislila, da bom ta ponedeljek imela spet kontrolo ali vsaj pregled.Bomo videli, če bom zdržala do četrtka.
Moram pa reč, da se mi od petka kar neki dogaja – msilim da so lažni popadki.
Pa tako že težko spim, ma komi čakam da grem roditi.
Aja to je moj prvi otrok in ga že težko pričakujeva.

Srečno

Tudi pri meni nic novega v sredo imam spet pregled.Vceraj sem imala lazne popadke 1 uro ki pa so se potem umirili,mal nas je strah,ampak ze komaj cakamo.

Koliko nas je še novemberk na forumu? Vem zase – 7 dni, pa Mateja T. – jutri, še katera? Mateja, držim pesti zate, enega lepega sončka v naročju ti želim.

ja,hvala,tudi tebi enako

Tudi jaz že odštevam – še 10 dni.

A bodo vaši partnerji pri porodu?

Ja moj bo.

Mateja povej mi a je bil tudi v prvo? Kako se mu je zdelo? Jaz bom namreč prvič rodila in sva zmenjena da bo pri popadkih pri samem porodu pa gre lahko ven če ne bo zmogel. Zdej pa neki komplicira, da se tm ne moreš kr sprehajat!
Jaz bi ga pa vseeno imela zraven vsaj pri popadkih- lahko trajajo kar nekaj časa, sam porod je hitrejši.

Mojega partnerja ne bo zraven. Tudi prvič ga ni bilo.

Ja tudi prvic je bil in ko se je zares zacelo je sel ven,potem pa je prisel nazaj.Saj je tam soba za ocete kjer gre lahko na cigaret ali pijaco.Sprehajati se res ne smes kaj prevec ampak mislim da ti bo res v pomoc ce bo zraven.Ce te zanima se kaj pa kar vprasaj.
P.s.Mojemu mozu to ful pomeni da bo zraven ceprav ko sem sla prvic ni bil ravno navdusen,zdaj pa pravi da bog ne daj da ga ne poklicem,ko se bo zacelo.Res mislim da tudi tvojemu mozu ne bo zal,ce bo zraven-do iztisa.

Ne vem, če mi bo res v pomoč. Nekateri pač niso za v porodno sobo, prepričana sem, da bi z njim imeli več dela kot z mano. S tem se strinjava oba in nama je tako prav. Sicer pa povej, kako preživljaš D dan? Jaz sem imela dop. CTG – nič novega – odprta sem dober cm, popadkov nobenih, razen večernega in nočnega špikanja. Hmm…še 6 dni…
Če je pti tebi kaj novega, poročaj, predvsem pa SREČNO!!!

New Report

Close