Najdi forum

Nova zvezdica, najsvetlejša danes

Mala Lana je umrla. Ni dočakala niti rojstva. Jaz takih stvari resnično ne morem dojeti. Si misliš, da je vseeno prednost, da se lahko pripraviš, posloviš. Pa ni tako. Na to se ne moreš pripraviti. Hudo mi je, počasi se bom odpravila v bolnico, pa se mi tako ne gre. Težko je.

Prižgite danes svečko za malega angelčka. Vključite jo v svoje molitve, da bo vsaj njena mamica ozdravela. Da jo bo mala Lana obvarovala.

Hvala vsem za pomoč v preteklih dneh.

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Moje iskreno sožalje!

Oprosti če ne razumem tega posta, kdo je žalujoča mama, ti ali kaka prijateljica. Vsekakor ni lahko in ti pošiljam topel objem tako ali drugače.

Srečno

Mislim na malo Lano in na njeno mamico. Težka preizkušnja je to za njo, pa vendarle naj najde dovolj energije, da sama premaga bolezen.

Žogica nogica,

iskreno sožalje vsem, ki žalujete za malo Lano. Vem, da je težko tudi tebi, pa vseeno poskušaj svoji prijateljici še naprej stati ob strani tako kot si ji do sedaj.
LP
Silvya

Draga prijateljica žalujoče mamice,

v srcu čutim tudi jaz z vami.

Veliko moči v naslednjih dneh.
Smo na vezi,
vse dobro tudi tebi,

Petra, SOlzice

Iskreno sočustvujem z mamico, ki je izgubila svojo zvezdico! Naj ji ta mali angelček pomaga na poti proti mavrici, ki je zaenkrat še v megli in oblakih! A nekje je sonce, mora biti!

Žogica Nogica, preko tebe naj mamica sprejme moj topel objem!

Vidka Pitka ******************************************** http://www.mojalbum.com/vidka-pitka

Zelo mi je žal. Trenutno si še v šoku. Obrni se na http://www.solzice.com, čimprej!

mojcaJ, hčerkico je izgubila moja prijateljica. Že v sredo je izvedela,da ima mala hude poškodbe možganov, jutri bi ji morali sprožiti porod. Vendar se je mala Lana že prej poslovila, sama. Očitno ni zdržala in danes jo je morala moja prijateljica na silo roditi. Hudo je. Čez nekaj mesecev bi morali iti v porodno takorekoč skupaj, zdaj pa se je vse sesulo.

Upam, da se vsaj ona čimprej izmaže, ker se bori z dokaj hudo boleznijo. Resnično upam, da je njena deklica njen angel varuh in jo bo čuvala.

Hvala vsem za tople besede.

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Draga, vem da je hudo, da noro boli, tudi tebi ni lahko, a zmogla boš ker si prijateljica!
Pobožaj kolegico v mojem imenu, bodi tam ko te rabi, tudi če bo kdaj kaj grdega rekla ji ne zameri, samo bodi tam!

Moje izkreno sožalje družini!

škratek

Ojej, ŽN…. :((((((((((((((((((( Iz vsega srca mi je žal za zvezdico tvoje prijateljice :(((((((((( Res si zelo srčna oseba, da ji stojiš ob strani. Ponosna sem, ker te poznam. Sporoči prijateljici, da nas je veliko, ki smo v mislih z njo, ki čutimo njeno bolečino, ki je bila nekoč tudi naša :(((

Želim ji tudi ogromno zdravja, da bi ji ljubezen male deklice, ki bedi nad mamico, dala moč in pogum za naprej.

Objem tudi zate, draga moja.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Hvala Žogica N!

Tebi in tvoji prijateljici želim veliko moči, ostani ob njej tudi takrat, ko bodo vsi mislili, da je že dobro….kajti nikoli ni dobro…..

Vsaka od nas tu gori, ki smo šle skozi to zgodbo si želi imeti eno zako Žogico Nogico, tako prijazno in razumevajočo. Nekatere jo imajo, druge spet ne…

Topel objem tudi iz moje strani in ko bo zmogla, naj pride na to stran, tu bo lahko jokala kadar bo hotela in tu jo bomo vedno poslušali.

Srečno

Špelin@, veš, tvoja žalostna izguba je botrovala temu, da danes približno vem, kaj moja prijateljica čuti. Samo približno, ker njena koža je zdaj premajhna tudi njej, tako je hudo in si ne predstavljam vsega. Poleg te bolečine je sama zelo bolna, danes v zelo slabem stanju in samo upam, da vendrle najdejo rešitev vsaj za njo. Za malo Lano je bilo prepozno. 🙁

Hvala vsem, v vaših besedah najdem tolažbo tudi zase. Pa niti ne znam opisati, samo tako presneto prazno se počutim.

LP

Žogica, enako se je zgodilo moji prijateljici včeraj, njen pikec spet ni zdržal na polovici nosečnosti, jaz imam pa še 9t do konca. Zaenkrat ni pripravljena na pogovor, kar razumem, tudi to, da me najbrž nekaj časa ne bo hotela videti (pa čeprav mi je ful hudo). Hotela sem vprašati-naj ji vseeno pošljem knjigo Prazna zibka, ne želim biti vsiljiva…pa še-kje se jo dobi?
lp
Tina

Knjigo lahko dobiš tukaj

Tinca23!

Lepo, da poskušaš prijateljici pomagati. Knjigo lahko naročiš na spletni strani solzic. Če se ne more pogovarjati, nič hudega. Prišel bo čas, ko bo želela odpreti svoje srce. Ti ji samo daj vedeti, da si ji na razpolago, ko bo pripravljena na ta korak, da te lahko pokliče kadar koli.
Veš, ljudje smo različni in se s težavami in žalostjo različno spopadamo. Sigurno, da je tebi tudi težko. Še posebej ker sama pričakuješ otroka.

Ko se je zgodilo pri meni je moja prijateljica bila na začetku nosečnosti. Ni vedela kako priti do mene, zato sem jaz naredila prvi korak in šla k njej, ker sem vedela, da je prestrašena in hkrati zmedena. Tako, da sem najprej jaz potolažila njo. Zanosila je po dolgih letih truda in jo je bilo zelo strah, da bo šlo kaj narobe tudi pri njej.
Včeraj je dobila v naročje svoj dolgo pričakovan zakladek. In komaj čakam, da ga vidim.
Takšna je moja reakcija. Je pa res, da sem imela 6 mesecev čas, da razčistim s svojimi čustvi in se na to pripravim.

Želim ti vse dobro, hkrati pa izrekam sožalje mamici, ki je morala doživeti to izgubo in vsem, ki sočustvujete z njo.

Silvya

Tinca, morda vprašaj njenega partnerja kako glede knjigice. Jaz sem moji prijateljici povedala zanjo, teh stvari pač ni poznala in tudi ni vedela, da knjigica obstaja. Najprej je rekla, da jo bi brala potem, ko bo vse za njo, potem pa si je premislila. Ni prebrala cele, poiskala je pa informacije, ki so še kako dobrodošle, pa nekatere zgodbe, to pa še dodatno trga srce. Je pa ona ubistvu en teden imela čas se pripraviti, ampak na koncu je še vseeno toliko novih občutkov, presunljivih, ne moreš se pripraviti na takšno stvar.

Mene moja prijateljica sicer sprejme, tudi v bolnici je zadnje dni sprejemala od obiskov le mene in svoje starše, pa partner je bil itak skoz ob njej. To mi zelo veliko pomeni, vsak dan se vidiva po nekaj ur. So pa pogovori zdaj različni, tudi njeni občutki se spreminjajo, kaže se že jeza ob nemoči, ob razočaranju nad birokracijo. Potem včasih reče, če se lahko kaj drugega pogovarjamo, pa popolnoma preusmerimo temo na neobremenjujoč teritorij. Je pa tako, da je tudi meni vse to novo, poskušam ji slediti.

Napišisvoji prijateljici pismo, morda ga ne boželela prebrati takoj, ampakv določenem trenutku pa zagotovo. Takrat bo tudi videla,da se nate lahko zanese in kobopripravljena,bo tudi stopila v kontakt z teboj. Tako nekako razmišljam jaz in tako bi tudi naredila,če bimemoja prijateljica zdaj zavračala.

Moraš pa vedeti, da nisi ničesar kriva. Ona tebe ne sovraži,le bolečina se ji verjetno še stopnjuje in je pogled na srečo, ki jo je ona izgubila verjetno še preboleč. Če ti je zelo hudo, pokliči Petro na Solzice, meni je ogromno pomagala, z nasveti za prijateljico, pa tudi zame. Nanjo se res lahko zaneseš, stvari ti obrazloži, da jih vidiš popolnoma smiselne.

Knjigico pa sem jaz kupila na Hospicu v Ljubljani, vem pa, da jo imajo na zalogi tudi v knjigarni Vale Novak v centru Ljubljane. Sicer pa preko Solzic.

Želim ti, da svojo nosečnost spelješ srečno do konca in seveda zdravega otročka. Na prijateljico pa nikar ne pozabi. Drži se! 🙂

Hvala Žogica! Vem, da ni jezna name kot name in jo razumem, težko mi je le, ker ne vem do kje it..če razumeš kaj mislim. Hvala punce, pa mislim na vas..
Tina

Žogica nogica ,šele sedaj sem prebrala to žalostno zgodbo.Samo jokam lahko.Lana pa čuva z drugimi ,našimi angelčki svojo mamico!

http://www.mojalbum.com/pikicaaa

New Report

Close