Nova zveza…stara težava-majhne prsi
Pozdravljeni…
eno vprašanje bi imela..
Imam jih že čez 40, kar nekaj let sem bila samska, razlogov je več..ampak zdaj sem v zvezi, lepo mi je in veliko se druživa, pogovarjava..tudi na morju že skupaj itd…
Vidim pa, da ena zadeva pa je pri meni še vedno pereča..in to je moje majhne prsi..pa sem drugače bila vedno zanimiva za moške, vitka in simpatična..ampak to me pa ubija, ko se mi zdi, da vidim na vsakem koraku, kako se ženske šopirijo z lepimi večjimi prsi, jaz pa še z podloženim modrcem komaj ustvarim vtis, da je nekaj tam spodaj..
Pa so moje prsi zelo občutljive, uživam, ko se jih boža, poljublja…ampak vedno sem imela prikrit občutek manjvrednosti, oz. prikrajšanosti zaradi tega..
No ta moški mi je zelo všeč, s katerim zdaj hodim, nisva pa še šla do “konca”..veliko se crkljava, ampak oba nekako čakava, da bova začutila in se spustila še naprej..
Velikokrat mi pove, kaj mu je na meni všeč in to je npr. ritka, vitko telo..prsi sploh ne omeni..po drugi strani pa, ,ko mi je pripovedoval, je velikokrat omenil, da so mu všeč prsi na splošno…če pogledam njegove bivše, so bile vse zelo obdarjene tam..
Tako da jaz imam zdaj dilemo, ker se drugače vse pogovarjava, tu pa sem raje tiho..vem, da imam dosti atributov, večjih prsi pa pač ne..je bolje, da se jaz nekako sprijaznim s tem in da že enkrat prebolim, da tega nimam..saj on nima nič s tem…po drugi strani bi mi bilo lažje, če bi o tem govorila z njim in da bi vsaj izvedela, ali ga to pri meni res tako moti, kot se meni dozdeva..ker me pri crkljanju povsod drugje boža, po prsih pa ne..čeprav so moje bradavičke tako občutljive…saj sem nekajkrat dvignila majčko in ga vzpodbudila, ampak se mi zdi, kot da to naredi pač zato, ker jaz želim..boli me, ker se ne more tudi on pocrkljati ob mojih prsih, ker jih pač skoraj ni…bojim se, da bi s pogovorom o tem pokazala preveč nesamozavesti in negotovosti vase..da bi ga izgubila..hkrati pa me je tudi strah, da bo to tako pogrešal, da mu jaz ne bom dolgoročno ok…bi bilo morda bolje, da se povežem s kom, ki mu prsi ne bodo tako pomembne, ali pa ne bi hlepel za lepimi dekolteji itd..ker kakor ga opazim, se zelo zazre v izzivalne dekolteje..jaz si ga ne morem ustvariti z številko A…
Povečanje ne pride v poštev, v življenju sem dala čez določene operacije in ne želim poseči v telo..
Lepo prosim za vaša mnenja, konstruktivna prosim..hvala in lep pozdrav…
Saj vse v bistvu veš. Namesto tebe pa nihče od nas ne more sprejeti tvojega telesa. Mogoče bi se nehala primerjat z drugimi in bi se preprosto predala skupnim trenutkom. Dovoli partnerju, da se sam odloči, kaj mu je všeč, namesto da mu bi začela vsiljevati neko prepričanje, da mu pa zdaj zaradi malih prsi ne moreš biti. Očitno tiste z večjimi že niso bile tako perfektne, če ni več z nobeno. 🙂
Je nekaj na tvojih strahovih. Te razumem, ker imam tudi sama podobno postavo, kot ti. Slabo se počutim ob moškem, ki mu veliko pomenijo razkošni dekolteji. Če mu to ne pomeni toliko, sem sproščena v svoji koži in lahko gre mimo naju 100 joškaric, pa to nobenega ne gane. Rešitev je boleča, a če opažaš, da je nor na velike joške, je najbolje da ga pustiš in si poiščeš nekoga, ki mu to ne pomeni toliko. Ta obsesija je pri moških premočna, je ne morejo premagati. Trpela boš pa ti, ker se boš čisto po nepotrebnem počutila neprivlačno. Raje si najdi nekoga, ki obožuje drobne postavice z ljubkimi drobnimi čvrstimi breskvicami. Na melonarje pa pozabi 🙂