Najdi forum

Tako- prišel je čas predčasnih volitev in na obzorju je zasvetila nova stranka SMC. Vsi upamo, da nas bo ta nova stranka z doktorjem Mirom Cerarjem pripeljala v lepšo , bolj svetlo prihodnost, kjer bosta na prvem mestu dostojanstvo Človeka in poštenje.
V predvolilni predstavitvi nam doktor Cerar ni kdove kako opisoval njegovih programov in vendar je zmagal z veliko večino glasov. V Sloveniji se razrašča apatija in vsi želimo, da bi stare strukture, ki niso pravzaprav naredile nič za Novo Slovenijo, odšle z gospodarskega prizorišča in s političnih odrov.
Kdo ve kaj nam prinaša novo obdobje. Veliko sem bral o življenju voditelja nove stranke, ki je zelo izobražen, ima zelo pozitiven pogled na življenje in naj bi bil zelo pošten.
Nekoč, ne tako daleč nazaj sem bral, da je poročen, da ima odrasle otroke, toda sedaj se je pojavila ob njem partnerica, ki menda ni njegova žena in niti mati njegovih otrok. Tudi veliko starejša je, vsaj sodeč po slikah.
Ker je sedaj tema o o novih osebah na političnem odru še kako aktualna, me zanima kakšna podrobnost še iz njegovega življenja. Življenje, ah to življenje, kaj nam ponujaš v prihodnje ?

New Report

Close