Najdi forum

Nova sodelavka MON

Pozdravljeni uporabniki!

Predstavljamo novo sodelavko, Tanjo Stankovič, ki bo skupaj s Suzano svetovala vsem, ki imajo težave z odraščanjem in eksperimentirajo z drogami. Svetovala bo, kako na konstruktiven način reševati težave – brez drog. Hkrati pa bo v pomoč tudi tistim, ki vzpostavljajo abstinenco. Tanja je socialna delavka. Na področju urejanja zasvojenosti dela 5 let.

Tanja,
pozdravljena in dobrodošla v ekipi moderatorjev Med.Over.Net!

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Pozdrav vsem tudiz moje strani.

Andreja me je že lepo predstavila. Veselim se dopisovanja z vami in upam, da vam bom v korist.

Si pišemo,

Tanja

moderator Društvo "Projekt Človek" tel: 01/425 12 14

dan!
sem nina stara 13 in sem odvisna od drog prosim pomagajte mi…
jemljem trde droge.
in nemorem nehat…:(
prosim pomagaj.hvala!

nina katere droge pa jemlješ?

Yonix

Pozdravljena Tanja.

Upam, da te bo veselilo pomagati nam, ki še odraščamo in imamo sem pa tam kakšne neprijetne izkušnje z drogami 😉

Lep pozdrav!

PS.:

Nina, prebral sem že tvoja sporočila na tem forumu na drugih temah, zato ti iz lastnih izkušnjah povem, da se izogibaj družbi v kateri si, prekini vse stike z njo kolikor se da.

Zanima me samo, katere droge jemlješ.

Zelo se mi smiliš, ker si tako mlada in imaš že probleme z drogami, zato ti svetujem da se pogovoriš z starši in naj te ne bo strah oz. sram priznat. Če so pa tvoji starši vseeno tako strogi, da se jim res ne upaš priznati tega, pa pokliči kakšno anonimno telefonsko številko ki so namenjeni tistim, ki imajo probleme z drogami.

Resno se loti tega, ker trde droge niso hec. Vseeno pa vsaka ti čast, da si se obrnila na tale forum, ker sem prepričan da ti bo zelo pomagal, da se odvadiš od drog.

Koliko časa pa že jemlješ trdo drogo?

Lep pozdrav in upam da ti bo uspelo!

Crazy93

lep pozdrav gospa tanja S.!
mene pa sam zanima kakšna je pr vas čakalna doba če si že 4 mesce vklučen v programo dajaš urinske teste 2x na teden so vsi neg. in si biv na detox programo….zanima me zato ker sem v domačem okolju čist prepuščen sam sebi in hočem končat z začaranem krogo vendar v domačem okoljo tega nebom dovgo zdržav..!!!! in tut bi rad vam povedev zakaj več kot večina narokomanov kot sem jaz nazaj zapademo v droge.. čist preprosto hočemo se pozdravit vendar mate čakalne dobe po 6 mesecov in smo prepuščeni bit v domačem okolju ali podobno in zapademo po večini zaradi obupa ( čakanja ) v droge nazaj…pa se oprašite malo……

hvala za odg.!!! Lp…

Potnik pozdravljen,

Program Projket Človek zajema več različnih oblik pomoči – programov. Čakalna vrsta obstaja pri vključevanju v klasično obliko programa, v primerih, ko se v program vključuje kdo iz oddaljenih krajev in nima možnosti (časovnih, finančnih…), da prihajanja v program vsak dan. Takšnim zagotovimo bivanje v terapevtski skupnosti in prevoz v pripravljalni center (Prius v Ljubljani).Ste pa navedli premalo podatkov, da bi lahko presodila katere vrste pomoči bi vam ustrezala oz. bi bila najbolj primerna.
Glede na to, da abstinirate in ste motivirani za vključitev v naš program in imate željo utrditi abstinenco in narediti še kaj več, vam na prvem mestu čestitam nato pa vam svetujem, da pokličete v sprejemni center v Ljubljano 01/540-31-74 ali 041/717-356 in se naročite na osebni pogovor. Pogovor je brezplačen, lahko tudi anonimen. Čakalne dobe za pogovor ni. Verjamem, da bomo našli skupno rešitev,
Srečno

moderator Društvo "Projekt Človek" tel: 01/425 12 14

Pozdravljeni.

Po končanem zdravljenju je nujno potrebno vključiti se v program Reintegracija, kjer vam pomagamo pri vključitvi v življenje.

Pokličite nas na društo UP, Miklošičeva 16, Ljubljana, na telefon 01 434 25 70 in preglejte našo spletno stran http://www.drustvo-up.si, ali pa piite na e-naslov [email protected]. Pomagali vam bomo.

Veselimo se srečanja z vami in možnosti, da vam lahko pomagamo.

lep pozdrav
Tanja, društvo UP

New Report

Close