Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Nova skupina na dopust …

Nova skupina na dopust …

… točno tako !
Pa smo tudi me končno dočakale ta veseli petek in začetek našega dopusta !!!!
Jupiiiiiiiiiii !

Vsem , ki se mi boste naslednje dni pridružile v prostih dneh, ŽELIM prečudovit dopust, Poln Veselja , Smeha , Sprostitve in … oh in sploh !!!!!!!

Vsem ostalim, ki pa boste spet morale na delovna mesta pa čim manj težav pri ponovnem prilagajanju na nove delovne napore !

Oh, kako bomo spali, pa jedli, se relaksirali, plavali, cartali, igrali,
in Vse To Brez Obremenjevanja z Uro !!!!!!!

Še enkrat lep dopust in se pišemo čez približno štirinajst dni !
Čao. Čao.
alenka

Alenka in ostale bodoče dopustnice! Uživajte kar se le da, ker bo to vaš zadnji brezskrben dopust. Saj veste, drugo leto nas čaka morje z malčki!

Joj, Miranda, iz tvojih ust (rok :-))) v božja ušesa!!!

Jasna,
mislim, da bi moral bogec danes res prisluhniti Mirandi, ima namreč PREKRASNE IDEJE !
Že spodaj sem mu napisala nekaj podobnega in še tukaj bom, da ja ne bo slučajno spregledal :
Miranda, IZ TVOJIH VRSTIC V BOŽJA UŠESA !!!!

Upam, da se Vam bom oglasila že kot bodoča mamica ???!!!!

čao. alenka

Imam peklenski dan v službi, na našem forumu pa tako presneto čustvena.

Punce, držite se!

Alenka!

Zelim ti prekrasen dopust poln veselja in uzitkov in da se bi ti zelja po otroku izpolnila, tako kot tudi vsem nam, ki se ze toliko casa trudimo!!!!

Lep dan, Bianca

Midva sva tudi dočakala dopust, jutri odpotujeva v Dalmacijo.Počitek res oba potrebujeva, v jeseni naju čaka postopek IVF.
Tiste, ki tudi greste, vam želim prijeten dopust, ostalim pa čim manj stresnih situacij v službi in naj se spomnejo na lepe trenutke, ki ste jih preživeli med dopustom.
Maja

New Report

Close