Najdi forum

Najprej en lep pozdrav !
Če bi hoteli razumeti moj problem, bi za to potrebovala kar nekaj strani. poskušala bom biti čimbolj kratka.Poročena sem 12 let.Prvih sedem let je vladal možev alkohol, udarci, poniževanja.Šest let sem bila brez službe,zato sem se posredno počutila krivo za moževo pitje in obnašanje. Stvari so se z leti uredile, preselila sva se v novo hišo,dobila sem redno zaposlitev.Mož od takrat pije samo občasno .Vse spore sva nekako uspela zgladiti,mislim da predvsem po moji zaslugi ,ker sem po naravi zelo potrpežljiv človek.Sedaj pa je nastal drug problem.Našel si je hobi ki se mu reče net klepet. to sem odkrila čisto slučajno.Po mobiju je dobival čudna sporočila……Sam pravi da ima to za sprostitev in da me nikoli nebi prevaral, jaz pa pravim da je to prav tako varanje samo da je zavito v celofan.Pravi tudi, das mu nič ne privoščim in da je dovolj naredil za družino da lahko ima nekaj tudi zase.Vsega skupaj sem že močno naveličana. Rada bi enkrat v miru živela,brez stalnih hudih vzponov in padcev.Možu sem predlagala,dabi poiskala kakšno pomočvendar pravi, danaj grem kar sama če mislim da je z mano kaj narobe, ker znjim ni nič narobe.
Za nasvet in odgovor se vam zahvaljujem in vas pozdravljam!

Sšpoštovana Nada,
nekaj je narobe z vajinim odnosom, kolikšen delež pri tem noasi vsak od vaju pa je še ne povsem opredeljeno vprašanje.Čer mož namesto pogovora z vami raje izbira nepoznane sogovornike(ce), se bo najprej treba vprašati, zakaj je izgubil zanimanje za vas, oziroma je tega manj.Če vam šesti zakonski čut ne prišepetava o možnosti za dejansko varanje ( mimogrede net- klepet preko računalnmika je mnogo bolj praktičen in razširjen,preko mobilnega telefona pa okornejši in prav zato mnogo bolj sumljiv), boste najprej primerjali sedanje stroške pogovorov s povprečnimi lanskimi im od moža zahtevali komentar.Nadalnji postopek ni domena psihiatrije .Za konec vam predlagam test: možu recite, da vas stvar tako zanima , bi se klepeta radi udeležoli, po reakciji boste vedeli bistveno več.

New Report

Close