Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Notranja bolečina (ljubezen)

Notranja bolečina (ljubezen)

Najprej vas lepo pozdravljam. O mojem problemu sem napisal že pred nekaj meseci a vseeno vas bi še enkrat vprašal. Ta mesec bo natanko eno leto od kar sem se razšel z mojo nekdanjo punco in preživljam (včasih) kar hude notranje bolečine ko jo vidim z njenim sedajšnim fantom ali se spominjam najinih trenutkov kjer sva bila srečna. Razlog da sva šla narazen mi še danes ni povsem jasen a včasih te ženska kar prezre v življenju. Z njim je že šest mesecev in med tem časom sem že bil dosti krat z njo tudi v postelji. A mi je bilo vedno žal kaj sem storil kajti ne mislim biti nikomur nekakšna figura. Vedno mi je govorila da bi bila še z menoj a ji jaz tega nisem mogel ugoditi saj te ne mora nekdo dobiti nazaj če imaš partnerja. Zakaj mi je vedno to govorila če pa ima fanta? Zakaj ji lahko njena mama govori da je on tisti tapravi za njo? Res je da je letos diplomiro in da ga čaka bogato življenje saj njegovi starši so zelo bogati. Ne moram verjeti da me je lahko njena mati zamenjala za denar. Saj je ona držala njene niti ko sva se razšla. Ves čas se je jokala da ne morema biti več skupaj in nekako sva bila na skrivaj skupaj a to naju je pripeljalo do totalnega razdrtja. Čez nekaj mesecev po najini prekinitvi je spoznala tega fanta. Sedaj se pa sprašujem sebe kot tudi vas kako je to možno da je še nisem povsem prebolel in da mi je tale punca postala nekakšna popolna ženska kar pa v realnem svet očitno ni. Že eno leto se spominjam nanjo vsak dan. ZAKAJ! Če pa hočem da že enkrat to mine in da bom lahko dalje živel kot vsi normalni ljudje in ko bo šla mimo mene mi bo vseeno. Rad vas bi vprašal tudi če slučajno nanese da bi bila še skupaj je to polomija zame ali pa ne. Tole vprašanje je bilo z velikim ČEJEM. Trenutno ne mislim da bi bil še kdaj z njo a me včasih kar prime da bi probal nekaj narediti. Prosim kaj naj naredim sej mi vsa ta zadeva žre življenje.

Lepo pozdravljeni!

Ojla! No pa sva že dva! Jst mam namreč isti problem. Ne morem pozabiti mojega nekdanjega fanta, s katerim že 8 mesecev nisva skupaj. Sploh prva dva meseca je bilo hudo, ko pa sem se končno tolk spravla k seb, da sem bila čez dan normalna, se je začel pojavljat v mojih sanjah. Ampak ne kot moj sovražnik ali prijatelj. Še vedno je vsako noč prisoten v sanjah in te sanje so ZELO žive. Sanjam najino sedanjost in celo prihodnjost (družina pa te stvari). Točno vem kako se počutiš, kajti tudi meni ON predstavlja popolnega partnerja. Razlika je le v tem, da on od takrat ko sva šla narazen ni imel punce (in je še vedno nima). Sploh si ne upam pomislit na to, kako bi bilo, če bi jo imel!!!!! Pomojem bi znorela. Ker sem optimistka še vedno upam, da bova še kdaj skupi:)

Veš kaj ne razumem? Zakaj si bil ti z njo v postelji? A je rabla enga da je vskoču, ko je bil njen DRAGI odsoten in jo je mogu en potešit?! Že res, da si nor nanjo ampak svoj ponos morš pa tut še ohrant!!!! Če ji boš pokazal, da si za njo dostopen takoj ko ona s prstom migne, potem bo vidla da te ima še vedno pod kontrolo in te lahko vrti okol prsta (rečeno z drugo besedo: TE IZKORIŠČA). Ja tut take obstajajo. Svetujem ti, da si še vedno prijazen do nje, ampak pokaž ji da si oseba, ki CENI sama sebe in ne poklekne pred vsakim! Vrjamem da je težko ampak deluje – jst pri seb opažam milimeterski napredek s to metodo.

No to bi blo vse. Lepo se mej pa kej mi piš!

Nasmeh na ustnice in pokaži ji kdo si!
Ninčy

No, vidiš pa smo že trije! Tud jest mam podoben problem in te ful zastopim, da si šel z njo v posteljo! Pač, v glavi se lahko prepričaš, da to ni v redu ampak srce in čustva naredijo po svoje. Jaz ti svetujem, da se pogovoriš z njo in ji daš vedet, da te lahko ima za prijatelja, za tisti ono pa naj si najde kaj drugega. Vem pa kako to vse boli, ker sama trpim že 9 mesecev- včasih je z mano, včasih pa ne. Upam, da ti je kaj lažje. Fajn se mej, glavo pokonc, pa piši še kej!
ČAO Katy

Stirje… 😉

Nimam ravno istega problema, ampak podobnega, mogoce celo malo slabsega, res pa je da so posledice podobne…
Tesko je odgovoriti prav, saj sam najbolje poznas vajino razmerje, predvsem pa sebe in kaj hoces. Ce hoces biti copata in biti pripravljen priti do nje vsakic ko se ji zahoce, potem delas v pravi smeri…ampak imej vsaj toliko spostovanja do samega sebein ji pri tem povej kaj si ti mislis in kaj bi rad. Vzemi si cas (cimdlje stran od nje) in daj obema moznost, da razmislita o vajini vezi, ce sploh se je kaksna…Pri meni je to pomagalo….ni sicer kaksne bistvene spremembe, se vedno je tesko, ker sem drugi in ne prvi…vendar sedaj lazje sprejemam stvar ker poznam njene razloge, kakrsnikoli ze so in tudi priznam da jih ne razumem. Najbolj pomembno vprasanje pa je, koga imas bolj rad…sebe ali njo? Ce sebe, potem naj ti da to energijo da se vsega skupaj resis, ce pa njo, potem pa brez zamere rabis psihiatricno pomoc, s tem ne mislim nic slabega, vendar neka meja mora biti prek katere ne gres. S profesionalno pomocjo jo samo lazje vidis…

Se vedno pa mislim da se da vse tezave najlazje resiti, ce se le postavis sam zase. Nihce ni toliko vreden, da bi te izkoriscal…

Prov žalostno je dejstvo, da se jaz zgoraj opisanih težav (prebolevanje…) tako bojim, da sem sama ponavadi vedno tista, ki prva prekinem in grem naprej (ponavadi imam že ugledanega drugega). Mogoče je tudi kater od vaših bivših tak?? Sej ne, da bi bla prasica, vse naredim čimbolj fer, ampak ko gledam nazaj, me je moral prav tako kdo prebolevati (in me tudi še). Upam, da bom imela kdaj jajca se prepustit do konca, tudi če bom ta slabši konec potegnila!

Zakaj sta se pa razšla, če ti predstavlja popolnega partnerja???????

Za Miha – Vse lepo in prav, četudi si zaljubljen in ti je hudo – te samo izkorišča. Če bi imela kakšne namene še biti s teboj, bi bila. Realno in grdo povedano: Ona je nezrela izkoriščevalska pra…ica, ti pa nesamozavestni naivnež, brez samospoštovanja. Matr folk, pa kaj se tolk mučite. Škoda cajta in lajfa. No upam, da ti bo kmalu kapnilo. Za Katy velja enako.

On njej ne predstavlja idealnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close