Najdi forum

Nosek

Pozdravljeni,

Po vseh problemčkih se še na vas obračam.
Moj sinček je star tri leta, predlani je začel z vrtcem, kjer je bil nekajkrat malo bolan, 2x vneto uho, skratka nič posebnega.Lani septembra je štartal v drugo leto vrtca, zbolel je letos prvič nekaj dni nazaj, ko mu je zdravnica naključno ugotovila streptokok pozitiven v grlu, ker je imel čuden jeziček. Tako da nam gre fajn. Hotela sem na kratko orisat situacijo. Problem s katerim se spopadam je pa nos. Nikoli mu ne teče iz njega ampak se sluz zadržuje zgoraj, ko pihne – pihne super, sluz je kompaktna, rumene ali zelene barve. Ima pa že skozi rahlo odprta usta in veklikokrat diha skozi usta. Verjetno ima povečano žrelnico. Kam posebej nas še niso pošiljali, ker ni bil bolan, smrči tudi ne. Včasih se sliši sicer sluz ni pa to nič groznega. Naredili smo 10 dnevno kuro z ospenom zaradi streptokoka, vendar je barva sluzi še vedno rumena. Dobila sem še tobrex kapljice, še s tem bom probala. Poskusili z Sinupret, kapljice operil, olynth samo ko je res hudo ampak redko.
Skratka skoz se s tem nosom ubadamo.

Smešno je bilo pa to in hkrati do konca čudno, za novo leto smo bili na morju tri dni in ko smo prišli domov je bil tri tedne popolen mir. Tko da je še upanje 🙂

Še vaš nasvet, gremo k specialistu? Šla bi pa privat, če koga svetujete v Lj, če boste to na podlagi napisanega ocenili, da je potrebno.

Hvala, res

Linda

New Report

Close