Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja nosečnost in depresija

nosečnost in depresija

Lepo pozdravljeni dragi Forumci!

Zanima me,če je katera v času nosečnosti uživala antidepresive,če je katere in če je bilo nato z otrokom vse v redu!

Hvala za vaše izkušnje.

Sama si močno želim zanosit vendar se ne upam,ker uživam antidepresiv in mislim,da prav zato postajam vedno bolj depresivna.

Zdravo,

tudi jaz sem imela obdobje depresije, ne ravno v nosečnosti, samo poudarek je na tem, da sem hodila raje na psihoterapijo kot da bi uživala kakršnakoli pomirjevala………

Pozdravljena!

Sama sicer nimam problemov z depresijo pa čeprav imam ogromno problemov – ginekoloških. Vendar poznam dekle, ki je zaradi izgube brata imela strašne probleme in se je zdravila z tabletami. Vendar je rekla, da jo je nosečnost tako osrečila in pomirila da so depresije skoraj izginile.Kljub vsem strahom kako bo z otročičkom je rodila popolnoma zdravega fantka. Tudi sedaj ko je že mamica je manj depresivna, kar se opazi tudi po njenem vedenju.

POZDRAVLJENA
MENI JE V ČASU NOSEČNOSTI UMRL OČE, MORALA
SEM JEMATI APAURINE 14 DNI, IN RODILA SEM ZDRAVO DEKLICO.
PREBERI SI KNJIGO-MOČ POZITIVNEGA ZIVLJENJA IN PROBAJ
SE RAVNATI PO TEM
SREČNO

Zivio,
Kdo je avtor te knjige?
Hvala,
Megan

Za marsikateri antidepresiv je že dokazano, da nima vpliva na razvoj zarodka in otroka.

Lp

Vito

Monika, kateri antidepresiv pa jemljes ?
Lp Mojca

Pozdravljena Mojca!

Jaz jemljem Fluval kapsule!

Poglej na stran: http://www.mf.uni-lj.si/jama/jama00-2/html/fluoksetin.html in se prepričaj o izkušnjah s tem zdravilom.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pprav lepo se vam zahvaljujem spoštovani doktor!

LP
Monika

New Report

Close