Najdi forum

Nosecnost

Pozdravljeni,

z mozem sva imela spolne odnose med menstruacijo. Ali je moznost, da sem zanosila? Po koncani menstruaciji imam obcasne krce, ki pridejo in grejo. Kdaj v takem primeru delati test nosecnosti? Zdaj ali po zamujeni (v kolikor bi sploh zamujala) menstruaciji? Hvala za odgovor. Lep pozdrav!

spoštovani,

vprašanje “ali sem lahko zanosila”, čim ima ženska nezaščitene SO, je popolnoma odveč, ker vedno obstaja ta možnost, tudi če je izjemno majhna. Glede testa pa, tega smete narediti kadarkoli, se pa nanj lahko zanesete, če je od zadnjega SO do testa vsaj 14 dni, sicer je lahko nosečnost “na poti”, pa je test še ne zazna.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close