Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Nosečka-darilo zanjo

Nosečka-darilo zanjo

Živjo!

Prav te dni sem izvedela veselo novico, da je prijateljica noseča – sicer šele nekaj tednov, a sva obe skrajno veseli, pa ji želim podariti kakšno malenkost – mislite, da je prezgodaj? Če ni, kaj predlagate?

– knjigo o negi dojenčka, porodu, nosečnosti itd.?
– kakšno bolj osebno zadevo, in kaj?

Najlepša hvala za vse predloge!

Lep pozdrav!

Knjiga bi bila po moje lepo darilo, o nosečnosti seveda, za dojenčka bolj pol ko bo že čisto na koncu.

Mogoče kako dišečo kremo, da si bo masirala trebušček?

Jaz sem svoji prijateljici ob prvem obisku pri njej po tem, ko mi je zaupala veselo novico, prinesla sončnico in pod cvet na steblo privezane take mičkene, pisane nogavičke za dojenčka. Se mi je zdelo luškano in prisrčno – skratka ena majhna pozornost. Prijateljica je bila zelo vesela in presenečena.

mogoče bi z darili za dojenčka res še malo počakala, kasneje pa priporočam knjigo, v katero bo vpisovala vse dogodke od rojstva pa naprej. Včasih so bili to “Prvi koraki”, zdaj pa obstaja neka zelo dobra, vendar ne bi vedela kako se ji reče. Vem da je izšla v samozaložbi. Se boš morala malo pozanimati. Za zdaj pa mogoče kakšno knjigo o prehrani nosečnice, telovadbi… 🙂

New Report

Close