noseča ali ne
opozdravljeni!
dvakrat sem pozabila vzeti tabletko( te pojem do konca in končam z njimi) in imela spolni odnos, ni mu pa prišlo v meni.
kakšna je možnost da sem zanosila z predizlivom?
ali so to nosečniški znaki: prsi me bolijo, bradavičke(prej nikoli nisem opazila),kar naprej hodim na wc. v jajčnikih me pika, kar naenkrat mi postane slabo in gre na bruhanje, v križu me boli, sem čisto brez energije
naslednja m naj bi bila 3.3
Možnost nosečnosti je sicer majhna, ni pa je mogoče povsem izključiti. Opisani znaki so lahko povsem navaden predmenstrualni sindrom v kombinaciji z zaskrblejnostjo ali ste po naključju noseča. Počakajte na datum predvudene menstruacije in v primeru njene odsotnosti naredite pred začetkom nove tablice test na nosečnost. pri negativnem testu lahko nadaljujete s tabletkami iz naslednje škatlice.
pozdravljeni!
s punco sva imela oralni sex (najprej je ona meni, nato jaz njej). Problem je v tem, da ko je ona meni, sem z roko (prstom) malo “pomazal” tam kjer je bilo mokro pri meni. Čez približno 5 minut sem jaz oralno zadovoljil njo, tudi s prsti. Zanima me, kolikšnaje verjetnost da je zanosila, oz. če je možno da se je to zgodilo?
prosim za čimprejšni odgovor ker naju zelo skrbi.
hvala in lep pozdrav
pozdravljeni,
s punco sva imela oralni sex. najprej je ona meni, nato pa jaz njej, toda problem je v tem, da sem se jaz dotikal svojega penisa in sperme (oz. predsemenske tekočine), nato pa sem (po približno 5 minutah, vmes sem se dotikal tudi kovtra, tako da se je “zbrisalo” iz prsta) s prsti zadovoljil njo. zanima me, kolikšna je verjetnost da je zanosila, ker sem ji s prsti, ki so bili v stiku s spermo, po nožnici oz. vagini?
prosim, da čimprej odgovorite saj sva zelo zaskrbljena…
hvala in lep pozdrav