Najdi forum

nos

Pozdravljeni!
Prosila bi za nasvet glede sina. Lansko leto sva bila na pregledu, ker mu velikokrat teče kri iz nosa. Zdravnica ga je poslala na test za alergijo in ugotovila tudi, da ima nosni pretin postrani. Alergičen je na pršice in živalsko dlako. To smo doma več al manj odstranili oz. se izogiba mačku. Kri mu ne teče več, ker tudi manj kiha. Star je 17 in me zanima, kdaj je čas za operacijo? Pri športu ga zelo moti, ker ima občutek, da ne dobi dovolj zraka skozi nos, zato diha skozi usta in potem se mu preveč izsušijo. Zanima me tudi, koliko je čakalna doba za operacijo? Pri zdravnici sva bila v ZD na Metelkovi. Ali ona da napotnico za operacijo ali še pošlje na kliniko na pregled?
Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Spoštovani!

Nosni pretin operiramo, ko se konča rast in razvoj, to bo kmalu pri vašem sinu. Čakalna doba je 6-8 tednov, ponavadi se pogleda še na kliniki z napotnico z Metelkove.

Lp. drIB.

Lepo pozdravljeni!
Imam en problem in Vas lepo prosim za odgovor in ustrezno rešitev!
Ubadam se z zelo otežkočenim dihanjem,očitno imam zamašene sinuse in to zelo!
Sploh ne morem dihat skozi nos, tako da vedno diham skozi usta,tudi ponoči!
In bi rada šla na operacijo,seveda prej tudi na pregled.
Imam pa še eno vprašanje?bi mi tudi lahko lepotno popravili nos,imam lepega vendar imam konico dokaj dolgo in zato izgleda kar velik!
Lepo vas prosim za odgovor in se Vam že vnaprej zahvaljujem!

Spoštovani!

Brez pregleda ne morem vam nič konkretnega reči, ob pregledu pa vam zdravnik pove kaj se da narediti in kakšna operacija pride v poštev.

LP. drIB.

New Report

Close