Najdi forum

Nos

Pozdravljeni!
3.10. sem naročena za operacijo nosu pri dr. Spudiču. Gre za ‘funkcionalno’ operacijo v lokalni anesteziji, saj imam zožano desno nosnico, tako da nanjo skoraj nič ne diham. Razmišljam pa, da bi si poleg funkcionalne naredila še estetsko operacijo. Ko sem na pregledu vprašala zdravnika, je samo rekel, da to bi bilo pa za doplačati in šel. Nič se nisem mogla zmenit, zato je ostalo tako kot je. Sedaj me zanima: ali bi lahko prišla k vam na pregled? Ali moram za to imeti posebno napotnico (na vas)?
Zaenkrat toliko.
Lepo se imejte 🙂

Pozdravljeni
Priporočam , vam da še enkrat psokustue govoriti z vašim zdravnikom seveda pa lahko pridite tudi k meni na pregled.
pri meni so operacije nosu izključno samoplačniške. Ob eseteski korekciji odpavim tudi dloločene funkcionalne motnje kot je na primer skrivljen nosni pretin. Za sompplačniški preglee v ambulanti KC se morate naročiti za sredo popoldan , ko imam ambulanto , pregled stane okoli 6 tioč sit.
V moji smaoplačniški ordinaciji SImed ob četrtkih zvečer stane poluri termin 15 tioč sit dogovoriva se lahjo preko E maila v naslovu tega sporočila.

lep pozdrav

Aleš

Najlepša hvala za odgovor! Bom poskusila kontaktirati doktorja- čeprav mi je ORL rekla, da se je preselil v bolnišnico v Novo mesto in tako sedaj sploh ne vem, ali me bo sploh on operiral na KC. Malo sem zmedena, ker ne vem, kam naj se obnem.

New Report

Close