Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? nonstop krvavo blato

nonstop krvavo blato

Spostovani,
na forum ne pisem prvic in tudi iskalnik mi je domac, a vseeno so morda moje tezave malce specificne, zato vas prosim za mnenje. Stara sem 24let in ze tri leta imam tezave s krvavim blatom. To ni zmeraj pri odvajanju, je pa zadnje case zaradi hudo stresnega (predvidevam) zivljenja vedno pogosteje. Lani sem ze bila na pregledu pri gastroenterologu, ki me na kolonoskopijo ni poslal, po otipu se mu ni zdelo nic hujsega. Mene pa to vedno bolj moti, saj je prisoten pekoc obcutek, vcasih pa boli in srbi, ceprav nisem gotova da gre za hemeroide. Ta kri je prisotna na koncu in ne vmes med blatom. Je cista in gre za kaksno kapljico ali se manj, vcasih je komaj vidna. Nazadnje sem nekaj mesecev imela mir, nakar se je pred pol leta spet zacelo in to se dogaja s presledki parih dni ali dveh tednov najvec. Kar se tice prehrane in gibanja, vem vse mozne podrobnosti in to resnicno tudi upostevam. Upam da sem bila dovolj natancna in prosim za vaso pomoc. Se to, svecke mi vcasih pomagajo, vcasih pa se bolj razdrazijo (faktu). Raznih naravnih mazil pa sploh ne prenesem.
Hvala in uspesno delo vam zelim se naprej!

Pozdravljena!

Faktu krema se uporablja za zdravkjenje hemeroidov. Kolikor lahko razberem iz vašega pisma, vam hemeroidov ni nihče potrdil s pregledom, saj niste sigurni, da gre za hemeroide.
Predlagam vam, da je najmanj kar je potrebno da storite, da obiščete proktologa, če bo potrebno, pa boste opravili še kolonoskopijo.
Ne vem kakšne so čakalne vrste za proktologa, ljudje zelo hvalijo kirurško ambulanto IATROS, kjer ste hitro na vrsti kot samoplačnik.

Lep pozdrav Lidija

New Report

Close