Nocno potenje
Zdravo!
Ze mesec dni se potim ponoci. Sicer jaz mislim da je slabo zracenje, ampak seveda, ko vtipkas v google karkoli dobis vedno isti rezultat-rak. No, ker me je zaskrbelo bi vas tako vprasal kaj menite.
Potenje ni tako mocno da bi bil cel prepoten in premocen, da bi si moral res vse zamenjat. Dolocen del zgornjega dela pizame je: prsa, malo hrbet in pregib rok. No, ampak spet ne toliko da bi celo pizamo premocilo. Vcasih je le vlazno, vcasih pa malo bolj. Res pa je tudi, da imam zadnje case posteno zive sanje in sem zelo zivcen.
Na splosno je moje pocutje zelo dobro. Trenutno nimam in nisem imel nobene bolezni, apetit in s tem povezane stvari so brez tezav in fizicno se dobro pocutim.
Kaj bi lahko bilo? Kaksna je razlika med potenjem pri npr. limfomu in kaksna pri “normalnih” tezavah?
Hvala za odgovor in lep dan!
Pozdravljeni,
nočno potenje pri limfomu ali levkemiji pomeni, da bi se vsako noč prepotili tako močno, da bi imeli povsem mokro pižamo, rjuho in blazino. To je res zelo hudo potenje, ki je le ponoči in je redno – torej vsako noč. Seveda pa potenje spremljajo tudi druge težave, o katerih vi ne pišete. Vseeno pa, da boste mirni, obiščite svojega zdravnika in se pogovorite.
Pozdrav,