Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Nočno potenje

Nočno potenje

Stara sem 42 let. Dve leti imam zelo pogosta nočna potenja. Uradna medicina ni odkrila nobenega bolezenskega stanja.
Pred letom sem imela alergijo (testiranje ni odkrilo vzroka). Na osnovi simptomov in testa sline naj bi bila za to kriva kandida. Zdravila sem s z bioresonanco, dieto, katere se v manjši obliki še vedno držim (nič sladkorja, malo ogljikovih hidratov) in probiotiki. Alergije nimam več.
Opravila sem tudi 2 kratno čiščenje jeter (olje in grenka sol).
Merjenje Ph urina (3 dni zaporedoma) pa je v povprečju dalo krivuljo pod 7 (6.4).
Že nekaj let se redno in načrtno ukvarjam s tekom. Zadnje mesece pa mi zmanjkuje moči (verjetno zaradi pomanjkanja ogljikovih hidratov).
Včasih imam tudi zelo napihnjen trebuh. Pogosto težko obvladujem jezo.
Prosim za vaš cenjeni nasvet, saj me nočna potenja zelo izčrpavajo.
Hvala in vse dobro.

Merjenja urina so pakazala, da ste zakisani. Nobeno presenečenje, ker se ukvarjate s športom in imate kandido (in imeli alergije).In to je poglavitni vzrok za nočno potenje: preko kože telo izloča višek kislin.

Na žalost se je vaš terapevt premalo celostno lotil zdravljenja alergij in kandide. Zdravil je z bioresonanco (energijsko), pozabil pa na kemijske procese v telesu. To je, na žalost, pogosta napaka BRT terapevtov.

Tudi napihnjen trebuh je znak, da je terapevt preslabo saniral črevesje in da imate še vedno napačno črevesno floro. Ali/in težave s kandido ali celo alergijami.

Čiščenje jeter je bilo v redu, lahko si jih še dvakrat, v razmaku najmanj 14 dni.

Na vsak način se načrtno lotite razkisanja telesa (že pisali v tem forumu), koristili pa vam bodo tudi probiotični mikroorganizmi za izboljšanje črevesne flore.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Stara sem 65 let, mena je za mano – minila je brez težav. V lanskem letu sem prebolela herpes (zoster?) na vratnem živcu, ki se je pozdravil zaradi zaradi hitrega ukrepanja. Od takrat se močno potim v vratu in lasišču. Sicer se počutim dobro, ne jemljem nobenih zdravil. Sem telesno precej aktivna. Telesna teža je pravilna 160/60. Več ali manj se zdravo prehranjujem in spijem dovolj tekočine na dan. Včasih tudi čez dan začutim poseben telesni vonj – spominja me na mlečnost (alkalno?).
Nočno potenjej pa se poveča v nočeh, ko sem seksualno aktivna.
Hvala za odgovor

Za začetek vam predlagam, da si izmerite zakisanost s posebnimi indikatorji (smo že pisali o tem, uporabite iskalnik). Verjetno je potenje povezano s tem. Herpes pa izbruhne vedno takrat, ko je imunski sistem oslabljen in ne more opraviti z virusi. če se herpes ni ponovil, je imunski sistem zopet v redu.

Pri seksu mišice veliko delajo, kot pri športu, in proizvajamo veliko kislin ter se zakisamo.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close