noćne more 2
Lep Pozdrav
Ponovno vam pišem zaradi nočnih mor, pred kratkim sem bral članke o SLEEP PARALYSIS o narkolepsiji in podobnih bolezni, na začetku se mi je zdelo da je to to ampak po večih člankih sem opazil da je moj problem še daleč od tako hude bolezni, zanima me ali ima to sploh kakšno povezavo z omenjenima boleznima ali morda kakšno drugo, kje bi se lahko na internetu o tem pogledal.To je samo prekopiran članek izpred par mesecev.
Že večkrat (kakšni dve leti, 1x na mesec ali 2x) imam čudne “nočne more”. Ko zaspim celi otrdim (sem paraliziran) ne morem se premikat, čutim pritisk v glavi in zdi se mi kot da me nekdo tišči na posteljo (včasih v sanjah slišim tudi kot nekakšno dihanje nekega človeka ki me tišči ob posteljo) vendar ne vidim kdo bi naj to bil , ko se mi to dogaja se vedno bolj zbujam v fazah, najhuje je prav v zadnji fazi kjer se mi že zdi da sem skoraj zbujen ker vidim temo in se ne morem premikat in se mi zdi vse skupaj zelo resnično dokler se ne zbudim popolnoma in zvem da so bile le sanje, velikokrat v tej zadnji fazi poskušam kričat vendar ne morem lahko naredim le čisto majhne zvoke. Ko se zbudim popolnoma sem le še malo “zadrevenel” in hitro mine potem se mi verjetno ne dogaja več tisti dan to, razen kadar se ne zbudim čisto se mi pa tudi po 3x zapovrstjo zgodi enako. Seveda to mi je zelo neprijetno, zanima me kaj bi lahko bilo,
Hvala