Najdi forum

no, kje ste zdaj…?:)

…vse tiste ženske ki bi tako rade šle na plesne, pa nimate soplesalca? 🙂

Roko dvignite predvsem tiste, ki poleg tehničnega znanja gibov in korakov, iščete tudi smeh in zabavo (al pa predvsem smeh in zabavo)… tiste k ste zgovorne (a kakšna ne govori velik?:)))… tiste k ste pripravljene žrtvovat 1,5h/teden samo če se boste res fino mele… predvsem pa ti, k se ob branju tega že vidiš v plesni dvorani, kako se iz srca nasmeješ ko greš še tačetrtič v levo, medtem ko grejo vsi ostali v desno:)

Da vidmo koliko jih bomo naštel… 🙂

(tistim, ki ste za tam naslovom pričakovali kaj bolj zanimivega, se oproščam, ampak nekako je treba pritegnit pozornost.. sej v reklamah isto delajo:)

Tole se prav super bere, kar bi pomenilo, da je pozornost pritegnjena. Mene bi mikal zlasti tisti del, kjer praviš, da se obeta veliko smeha. 🙂

A lej, preden se usuje plaz interesentk (jaz ti samo malo luknje na cesti zasipavam), bi bilo dobro kaj več napisati tudi o pričakovani starosti (najbrž se ne boš zadovoljil z 10 let starejšo oz. 30 let mlajšo), višini (najbrž ni prikladno, da ti uide pod pazduho oz. da nikoli, ampak res nikoli ne more nositi petk – ona pa se brez njih ne čuti kao ženstvene), zvrsti plesa (obenem pa tudi stopnja, ki jo sam že obvladaš, da se bosta složno zmotila in šla v levo – saj je to nedvomen pokazatelj, da res pašeta skupaj). 🙂

Vsekakor ti želim, da najdeš eno tako, ki bo začela govoriti šele takrat, ko boš sam utihnil. 🙂 In da bosta uživala tudi kasneje, ko bosta šla še kam zaplesat skupaj…

In zakaj ne bi smela biti deset let starejša? Če je on 35 in ona 45, se komaj opazi kaka razlika.

Drugače pa ja. Okej, če bi rad samo preštel kandidatke, potem je tvoj tekst v redu. Če bi pa rad kakšno tudi zares našel, bi pa lahko pustil še kak podatek, predvsem pa možnost za navezat stik!
Jaz ne plešem, tako da se ne javljam, tudi ti samo malo bankino urejam.

Hvala obema za urejanje poti:)

Ja vem… moral bi pustit podatke, ampak se mi je opis v stilu X let, rad plašem X, … zdel blazno dolgočasen. Plus tega ne vem kdo bi verjel da sem zabaven če bi bil oglas napisan monotono kot osmrtnica..:) Tako kot kakšna napiše “sem komunikativna”, cel opis je pa dolg 6 besed;) (don’t say it, show it:)

Ampak ajde.. če se že želi tehnične podatke:
letnik 1.registracije: 1988
preplesani km: 1 tečaj leta nazaj
višina vozila: 180cm
tip vozila: športen
poraba: 1 kava/tečaj
dodatna oprema: vse živo
kraj ogleda: Ljubljana
dodatno: možnost testne vožnje (ples, da ne bo pomote:)

Kontakt na: [email protected]

(komunikacijo nadaljujemo na drugemu mailu, ta je tu samo zato, da ne bom dobival ponudb od kuponkota ipd na osebni mail:)

(Vem ni pohvalno med službo pisat po forumih, ampak ravno čakam na sestanek:)

New Report

Close