Najdi forum

Koliko od vas ve, da je NLB začel zaračunavati 6 eur za pooblaščensko kartico na TRR-ju? Kogar koli vprašam, nikomur se niti sanja ne o tem. Izvedela sem, da so – pazi, zdaj – leta 2013 obveščali na zadnji strani izpiska, tam, kjer nihče najbrž ne pogleda, saj gre bolj za reklame, za leto 2015. Tistim, ki ne dobivate izpiskov po pošti, pa so takrat poslali link v Klik. Ko link odpreš, so spet same reklame za njihove račune itd., tarif nisem našla. Od danes naprej, torej 20.4.2015, pa imajo objavljene nove tarife za prebivalstvo.
http://www.nlb.si/tarifa-za-prebivalstvo
Itak, da so cene dvignili, zdaj pooblaščenska kartica niti ni več 6 eur, ampak 6,15 eur.

Svetujem vam, da se tisti, ki vam ni vseeno za 6 eur in ne marate neljubih presenečenj, pritožite in zahtevate denar nazaj. Eni so ga dobili, s tem da so vrnili pooblaščensko kartico. Ob tem zahtevajte, da ohranite pooblastilo brez kartice, kar pomeni, da se boste identificirali z osebnim dokumentom. Naj vas nikar ne prepričujejo, da pooblastilo velja le s kartico in za določen čas, tako kot so mojo prijateljico, ker to ni res.

Jaz sem šla že drugam. Tja, ker so cenejši, predvsem pa prijaznejši in bolj pošteni.

Lepo se imejte.

New Report

Close