nizek sladkor
Pozdravlji!
sem nova na tem forumu in vas prosim za pomoč pri moji težavi:
nimam sladkorne imam pa konstantne “napade” zelo nizkega sladkorja (tresenje, slabo počutje, slabost , potenje itd.). razskave so to potrdile (nobenemu ni bilo jasno, kako to, da “skup ne padem” ob tko nizkih vrednostih sladkorja in končna (ne)diagnoza: verjetno predhodna faza diabetesa.
skratka, zaenkrat moram s tem živet. seaj pa me zanima, ali lahko tako nizek sladkot vpiva na funkcije organizma ali ni tako nevaren?
hvala vsem za mnjenja in odgovore!
F
Nizek sladkor je zelo, zelo nevaren!
Treba je takoj nekaj storiti in ne čakati.
Postavil ti bom nekaj vprašanj. Če ne bi rada na vse odgovarjala tukaj, se mi lahko oglasiš tudi direktno na moj mail:
[email protected]
Kaj delaš?
Kako se hraniš? Ob kateri uri ponavadi in kaj?
Kaj in koliko spiješ čez dan.
Kako si pomagaš ko se količina sladkorja v krvi zniža?
In kako veš da se dejansko zniža? Si jo meriš?
Nasvete, ki ti jih bom dal, čim boš odgovorila na ta vprašanja, bi bilo treba izpolnjevati takoj.
Lep pozdrav in vse dobro!
roman…
a bi mi lahko dal tudi kak nasvet v primeru ko boluješ za sladkorno boleznijo tipa I…..zanima me ali veš kako priti spet do tega, da bi se spet zavedal/začutil, da ti je sladkor padal in tako preprečil hipoglikemijo oz. hipo (stanje ko si ne moraš več sam pomagati)
Prosim odgovori najprej tudi ti na vprašanja, ki sem jih zastavil Fredici.
Če želiš lahko tudi ti odgovoriš na moj mail.
lp
Roman
Lepo pozdravljeni,
bom kar tukaj postavila vprašanje. Zadnje čase se tudi meni dogaja, da se začnem potiti, tresti, skratka sladkor mi tako zelo pade, da skoraj ne morem funkcionirati. Ravno včeraj sem sina pripeljala na telovadbo in že čutila, kako se potim, se tresem, slabo vidim, skoraj nisem mogla hodit. Naj povem kaj sem včeraj jedla: ego sadni jogurt in prepečenec, čez par ur jabolko in mandarine, potem spet čez par ur riževe vaflje + jabolko, preden sem šla iz službe pa še en ego jogurt – sadni. Kosila nimam v službi, ker potem doma kuham.
Naj povem še, da sem si potem izmerila sladkor, ko sem prišla domov ( na telovadbi sem pojedla 5 datlov, rozine, lešnike, čokolado in še popila sladek sok, da sem prišla k sebi) sem si zmerila sladkor in je bil 4.
Zakaj mislite, da se mi to dogaja. Opažam tudi, da ko sem bolj pod stresom, mi sladkor še hitreje pade?
Hvala in lep pozdrav.
Andreja
Tudi jaz imam sladkorno že od 1996 leta . Prav take znake sem imel tudi sam. Lahko si pomagate z proizvodom, ki mi ga je predlagal moj osebni zdravnik in to je izdelek GR2 ki mi pomaga, da sladkorno držim na vajetih plus vseh tablet ki jih imam.
Izdelek sem iskal v lekarni ampak ga nisem dobil, dobiš ga lahko preko ljudi ki delajo za eno podjetje in če ga želiš se včlaniš in dobiš popust. pri nakupu tega izdelka . Če vas zanima me pokličite na tel 070 228 787.
Forum je zaprt za komentiranje.