Nizek krvni tlak
82/61 je moj krvni tlak, dvigne se mi največ na 100/70. To zimo me precej bolj zebe kot prejšnja leta. Zelo malo gibam, s športom se ne ukvarjam, ne jem mesa niti mleka in mlečnih izdelkov, stara sem 35 let, jem veliko zelenjave, pred pol leta sem začela kadit cigarete.
KAj menite? Zakaj imam tako nizek krvni tlak? Zakaj pride do tega?
Kaj menim? TAKOJ PRENEHAJTE KADITI!!!
Priti nizkemu pritisku pa priporočam kneipanje (hladne/tople kopeli, tuširanje). Piti morate veliko vode, pa tudi gibanje bi bilo koristno.
LP
OMELA – BELA
Ureja presnovo in povečuje dejavnost žlez v vseh prebavilih in s tem odpravlja kronično zaprtost, ureja pomanjkljivo izločanje žolča in delovanje trebušne slinavke in tako preprečuje nastane določenega tipa sladkorne bolezni. Učinkuje proti izčrpanosti, poapnenju žil in starostnim obolenjem srca. Uravnava tako visok kot nizek krvni tlak in ga normalizira. Preprečuje naval krvi v glavo, omotico, glavobol in šumenje v ušesih. Pomaga pri zanositvi v primeru motenj in krvavitve maternice, tumorjev na maternici in belega toka. Pozdravi krvavitve iz pljuč in bruhanje krvi. Zdravilna je za božjastne napade, ki so povezani z motnjami v prebavilih kot tudi razdraženega osrednjega živčevja.
Link:
http://freeweb.siol.net/icevnik/zdravilne%20rastline/401.html