Najdi forum
Objava čaka odobritev

Zdravo

sori sam to ni tip zate skrbi samo zase nic zate tvoje zadovoljstvo ga ne zanima skupinski sex ni sex iz uzitka.to je le radovednost rad bi drugo porival na tvoje oci ce si pametna poišč si tapravga da ga boš čutila v sexu vec ur in resno uživala ce rabis pogovor se mi oglasi

Objava čaka odobritev

Odgovor na objavo uporabnika
Lapes, 18.02.2021 ob 14:42

Pozdravljeni
Stara sva 35 in skoraj nic ne seksava. On se samozadovoljuje vsako jutro in vcasih tudi zvecer. Vcasih tudi cez dan, ce je sam. Zjutraj to pocne pred mano. Seveda grem potem ven. Hufo mi je. Minilo je obdobje pol leta, ko nisva nikoli. Zadnji mesec sva spet zacela, se zgodi vsaj enkrat na teden, ta teden ze dvakrat. Vendar to ni pravi seks. Nic bozanja, nic poljubljanja. Jaz samo stojim in on od odzadaj pritiska vame kaksne dve minuti, vcasih tudi pet minut. Meni nikoli ne pride. On tudi gre dokoncat v kopalnico, da mu tam pride. Ve, da si zelo zelim seks. Veckrat me vprasa, ce bi rada seksala, odgovorim, da bi, on pa odgovori, da noce. Vcasih rece, samo vzburil te bom in pustil. Samo malo me poboza in pusti. Tudi nasplosno rad naredi ravno obratno kar bi jaz rada. Zato, da mi pokaže, da je po njegovo, ker je moski, to mi velikokrat pove.
Torej sedaj je predlagal svinganje. Seveda je to ze pocel, ker vse ve kako in kaj. Vendar laze, da bi rad probal nekaj novega. Nasplosno mi veliko laze. Preizkusa me kako bom reagirala.
V preteklosti me je tudi varal, mislim oziroma sem prepričana, da je šel pred kratkim sam na svinganje. Zdaj pa hoce mene. Mi pravi, da bom uzivala, da potem bova tudi midva seksala. Predlagal je sestdesetletni par, da se nama pridruzi. Ja, sprejela bom.
Predvsem bi rada kaksen nasvet svingerjev. Malo me skrbi kako bom uspela to izvesti, ker bo prvic.
Fant me ima rad, pustil me ne bo, ker sem res dobra do njega, vse naredim za njega. Grozno se boji, da bi zanosila z njim, nimava nobene zascite. Me je prisilil, da vzamem tabketko proti zanositvi po spolnem odnosu, ko sva nazadnje dvakrat seksala, potem pa pol leta nisva. Tudi se prej na začetku sva imela lepo obdobje, ko sva vec kot teden dni seksala vsak dan. Potem je pa rekel, da zdaj pa to nikamor ne pelje, da bom zanosila. In takrat nisva seksala potem okoli dva meseca.
Na kratko…upam, da lahko kaj razberete.
Hvala

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.
upam, da že dolgo nisi več s to budalo od deda, ker ni vredn, da ga pes poš*ije.. ti pa se malo v red spravi in nehaj iz sebe norca delat pa se poniževat pred takimi izmečki.

New Report

Close