Najdi forum

Pozdravljeni!

Se spomite čudovitih prvomajskih praznikov?
Veliko družin se je odpravilo na izlete. Tako se je tudi Nikova družina. Ko so se vračali domov, se je nepazljiv voznik zapeljal v njihov zadnji del vozila. Niko udarca ni preživel.
Starša sta prišla domov brez praske in brez otroka.

V petek so ga pokopali, danes pa Niko med angelčki praznuje svoj 11. rojstni dan.

Dragi Niko: vse najboljše! Upamo, da je torta zelo slastna.

Sožalje-zares tragedija,joj kako je to grozno

Dragi Niko, vse najboljše med angelčki!

Straršem in vsem, ki jih je ta tragedija prizadela, iskreno sožalje!!!

Vidka Pitka ******************************************** http://www.mojalbum.com/vidka-pitka

Moje iskreno sožalje staršem in vsem žalujočim.Zelo mi je hudo ob takšnih izgubah.
Nik-tebi pa vse najboljše med angeljčki in pozdravi našega angelčka-našo Niko in ji povej da jo pogrešamo.

Lp Marina

Sožalje družini.

Ali je bila ta nesreča v Sloveniji?

Tudi mi smo se poslovili od Nika in upamo, da mu je med angelčki lepo.

Nikolaj je bil sosošolec od moje sestrice.Žalost je še danes velika.Njegovo življenje se je zaljučilo na cesti,na nek nedolžen petek,ko so bili s starši na počitnicah.Žalostno.In težko za vrjet.Moja mami se ga še sedaj velikokrat spomni,kako je z njo čakal,da pride kdo po njega v šolo.Starši so ga imeli zelo radi.In samo trenutek…in lučka je ugasnila,za zmeraj!Grozno!!!

Od včeraj je tudi njegov dedek pri njem.

Sožalje družini, ki preživlje nepopisno hude čase.

Sožalje njegovi družini…
…pa se še kar ne bo nehalo????… :-(((

Moje iskreno sožalje družini ob izgubi sinčka.
Kolikor pa sem seznanjena, je fantek umrl na prehodu za pešče, ki so ga prečkali vsi trije z mamico in atijem, vsak na svojem kolesu. Zmešani voznik je pridivjal in zadel ravno njega. Grozno! Nesreča se je zgodila med prvomajskimi prazniki v Budimpešti. Ne znam si predstavljati bolečine, ki jo preživljajo starši.

New Report

Close