Najdi forum

nevem kam bi to napisala oz. komu bi povedala ampak, ker se je vse dogajalo na internetu bom kar tukaj. marsikdo bi glede na to rekel pozabi, pojdi naprej, skenslaj mail, zbriši ga… ampak ni tako lahko, ker gre za besede, ki bolijo in mislim, da bojo še kar dolgo pustile brazgotine.
torej kot že naslov teme pove se gre o temu tipu.
ja spoznala sem ga na chatu, vse lepo in prav. mel smo se fajn, se zabaval. kmal so se sicer že začele neke skrivalnice in laži ampak ok to se na chatih dogaja.
pol so pa pri men nastopile zdravstvene težave in odločil so se za operacijo (ki jo sicer še čakam ampak to sploh ni važn). no za zdravstvene težave in operacijo sm povedala njemu in že takoj je blo prvo vprašanje “a gre za ženske težave”. a še ko gre za zdravstvene težave in, ko je človeka strah, temu tipu po glavi hodijo ženski spolni organi in ženske zadeve? ok sem stvar pozabila, pač samo vprašanje je, sem si mislila.
kasneje me je enkrat vprašal kako sem, sem rekla, da ne ravno najbolje in, da grem k zdravniku oz. verjetno v bolnico, se je pa začel norčevati v smislu “kaka bolnica, to je zarad sexa” pa dosti takih norčevanj je še bilo. recimo sem tudi rekla nekaj o svojem počutju pa je rekel “skoč v juho”. skratka samo zafrkavanje, niti malo sočutja ali kake lepe besede. seveda je on rekel, da se ne norčuje ampak, da je bil vse samo hec. hec, ko gre za zdravje? in kaj je hec drugega kot norčevanje? ne on se ne norčuje.
vse to me boli. vse te besede. lahko bi ga skenslala, lahko bi tud vrgla računalnik skoz okno… ampak kaj mi to pomaga, ko te besede ostajajo? on se pa niti ne trudi karkoli popravit. ravno nasprotno, osebi, ki mi je zelo blizu je začel govorit, da sem jst njega zafrkavala, ko se je on slabo počutil. kar sploh ni res in mi kaj takega na misel ne pride.
no po vsem tem, ko je tej osebi rekel kako sem jst njega zafrkavala je pa vse potihnilo in zdaj sem jst tista ta grda, ki zafrkava druge, ker se je on potuhnil. zlaže se potem pa se potuhne.
nevem zakaj je tak do mene. je tak samo do mene? ga kdo pozna? z njim se čist nič ne morem pogovorit. predvsem bi mi pomagal pogovor z njim, zakaj, zakaj je tak? če bi to vedela bi tudi vse tiste besede lažje razumela mogoče. a živi samo za zajebancijo?
sploh ve kako vse te besede bolijo? očitno ne, drugače do tega niti prišlo nebi. in če bi bilo tako lahko pozabiti tega nebi šla pisat. to da sem dala to ven iz sebe verjetno niti nebo kaj veliko pomagalo, malo mogoče, naj se pa ve kako je nekaterim vseeno, kako malo empatije imajo oz. nič.
lp vsem.

Presneto punce, pa kje je vaše samospoštovanje?!

S tem tipom se nimaš kaj pogovarjati, niti razčiščevati. Dejstvo je, da hodi po tebi, te žali, se norčuje….skratka nič lepega. S tem, ko imaš z njim stike, mu vse to dovoljuješ.

Za začetek je edina prava stvar, da takoj prekineš čisto vse stike z njim. Pika konec.

Na tvojem mestu bi šla s portala dol, in skušala ugotoviti, zakaj sem dovolila tako ravnanje…. poiskala zadovoljstvo v sebi…. in zagotovo se bo nekega dne našel fant, ki te bo spoštoval in cenil…

Vse dobro.

Takega človeka bi jaz nekam na samo zaprla, brez telefonov, TV, računalnika… da bi imel čas razmišljat o svojih dejanjih in besedah! Če bi bil vsaj malo pri sebi in bi o vsem pošteno razmislil, bi mu bilo žal za vse večne čase, da je sploh kadarkoli bolnemu človeku rekel take stvari!

ta tip je na chatih že ful dolgo časa.par let.redno.bil je že kazensko ovaden zaradi takšnega početja.skensli,blokeri.išče ranljivost punc žensk.eden podoben sizofrenik ampak resnično je tudi tomaž škotnik iz okolice MS.ta mi je vdrl v sistem v fb v telefonsko št,čeprav imam tajno.taki modeli se delajo žrtve,v bistvu pa žrtve iščejo. ta niko32 je precej starejši tip ki se tudi izdaja za fanta starega 13let in je šel pred tremi leti z mojo še ne 13letno hčerko kao na kawo. dobila sta se na štengah pred kolosejem v BTC-ju.seveda sem to preprečila,saj sem šla za njo.imela je srečo..morda pa te sreče katera punca ni imela….škoda. .. to je moja resnična zgodba katero lahko zagovarjam. malo težje bi nasedla tem stvarem,saj sem programerka in veliko delam na računalnikih,vem veliko for spleta….

Yonix

m&M ,če želiš mi piši na [email protected]

Yonix

Ne moreš pričakovati od nekega naključnega neznanca, sploh pa še preko interneta, da bo sočuten s tabo, da te bo razumel, da ti bo pomagal… še od prijateljev vseh tega ne moreš pričakovati, mogoče od koga, ki ti je res blizu, ne pa kar od vsakogar po spisku.
Pišeš, da ste se najperj fajn razumeli, dokler ste se zabavali, kako pa je on vedel, kdaj naj se neha zafrkavati? Saj ni mogel vedeti, kaj se s tabo dogaja… ne moreš mu tega naprtiti. Lahko bi pokazal sočutje (sicer ne vem, kako se to preko interneta pokaže…? s kar nekimi besedami, da te razume, da bo še vse dobro, ali kako?), pa ga pač ni, to je čisto njegova pravica.
Tudi ne moreš kar pričakovati oz zahtevati spoštovanja, ker si tako naivna. Pomilovanje mogoče, ne pa spoštovanje. Mislim,d a je narobe, da zdaj misliš, da se ti je zgodila huda krivica in da samo moraš najti nekoga drugega, po možnosti spet preko interneta, ki te bo bolj razumel, te bolj spoštoval,…isto je narobe, čudno oz absurdno, da te bolj bolijo besede, napisane preko interneta kot tiste, izrečene v živo. Ali pa nimaš nikogar, s komer si si sicer blizu…?
In ne, ni vsak hec norčevanje, pa četudi gre za zdravje ali karkoli… čisto v vsaki stvari lahko zavzameš neko distanco od problema, in včasih je to tudi vse, kar ti preostane~~
Ni upanje tisto, ki umre zadnje, ampak smisel za (črni?) humor…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka, če je Gia1 napisala, da je bil že ovaden zaradi ne vem kakšnih početij po klepetalnicah, tukaj ne gre samo za zdravje pa norčevanje iz tega ali kakršno koli norčevanje, ampak so to že bolj resne stvari. Tudi, če ne bi šlo za bolezen, če gledaš, da starejši moški zavaja 13 letnice … halo?

Gia1, mene pa nekaj zanima. Tudi jaz sem bila po raznih klepetalnicah in slišala, da se ta tip, niko32, sploh noče dobivati. Kako se je potem dobil oziroma hotel dobiti s tvojo hčerko? Ker je bilo že več kot 5 let nazaj rečeno, da se noče dobivati. In če se prav spomnim, po tvojem mailu namreč, si ti pummy iz sobice lepih misli. Ali ni bil tam tudi ta tip? In celo razumeli smo se vsi med sabo. No, jaz nisem bila veliko v tisti sobi, ampak kadar sem bila je bilo lepo vzdušje in razumeli ste se.

ijaaa Klea. super da smo se spet najdli. sobico lepih misli in miru sem odprla jst.hehe..še vedno deluje,samo js ne hodim tja. kaj pa vem zakaj. naklepetala sm se,tam spoznala malo a dobre luštne ljudi… niko se ni dobival pa se je dobival. vseživo je počel.. kdo si pa ti da se te lažje spomnim? pummy sm ja,seveda še vedno =)))) un niko se je moji predstavil za 14letnika in sta se lepo zmenila,js sm jo peljala tja,policija je bla obveščena ….dobro smo speljali to,škoda da ni uspelo vsem…s tem tipoom ni dobro imet nič..

Yonix

Ne, Gia1, nič več ne deluje, klepetalnice sploh več ni. Je nova klepetulja.si, kjer pa ni sobe lepih misli.
Ne boš se me spomnila, ker nisem bila redna gostja tiste sobe, ampak kadar sem bila sem imela občutek, da imate lepo vzdušje. Po tem kar si zdaj napisala pa res ne mislim pisati svojega vzdevka iz klepetalnice … kaj, če ta tip to bere? In kako naj vem, da si ti res pummy?

potem pa če želiš lahko nadaljujeva prek mailov ali prek ZS.sm pummy čist taka kot sm bla takrat. hehe… javno pisat je problem ker bi to lahko kdo zlorabil. na klep. ne hodim več,je pa takrat res bil lep dialog,dokler se niso začeli vsiljevat tisti fukfehtarji….moj mail imaš v zgornjem postu..

Yonix

Če je že posredovala policija(?), pa on še vedno to počne, še samo toliko bolj pomeni, da take sankcije ne pomagajo nič in da je treba delati na preventivi, da torej ne smeš kar slepo zaupati, se izpovedovati in pričakovati nekega globokega sočutja. Pri otrocih je to še toliko bolj problematično, sploh če nimajo zgleda pri starših in ne zmorejo uvideti, da moraš imeti do interneta in nasplošno do vsega neko kritično “razdaljo”.
No tu v tem konkretnem primeru pa ne vem če je avtorica ravno otrok, sploh pa je nemogoče nekomu prepovedati, da se pojavi na chatu in te vpraša, če gre za “ženske težave”…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Tudi meni ni jasno, če je bila policija že vpletena, zakaj je ta tip po 3 letih ali koliko si rekla Gia1, še vedno po klepetalnicah oziroma internetu? Namreč, če ga ne bi bilo tudi avtorica verjetno ne bi zdaj pisala sem. Če gre za otroka (tvojega Gia1, in še kakšnega verjetno), ki ga je preko interneta ta tip zavedel in sta se skoraj dobila in policija to ve, zakaj še naprej dovoljuje to? Ne vem, meni je tole vse skupaj malo sumljivo. Na klepetalnici mislim, da tega nihče ni vedel in se je kar dovolilo, da si išče nove žrtve. Za moje pojme bi vsaj tisti, ki je to vedel lahko kaj opozoril (v tem primeru ti Gia1?) zgledalo je pa kot, da se super razumete z njim.

Aja, Gia1, na kateri klepetalnici pa se je niko32 tvoji hčerki predstavil kot 14 letnik? Praviš, da jo to bilo pred 3 leti. Pred 3 leti pa stara klepetulja ni več delala. Verjetno pa na drugih klepetalnicah ni uporabljal istega imena oziroma vzdevka. Kako ste potem vedeli, da je to on? Ne vem no, malo mi smrdi vse skupaj.

Ti si pa tud čudna katenjka. Najprej preber dobr kaj je punca napisala. Tip jo je vprašal kako je, ona je rekla, da gre verjetno v bolnico in on se je začel norčevat. Še pred tem je lepo napisala, da mu je povedala za operacijo, torej je vedel.
Fak no, pa najboljše, da se med sabo ljudje samo še pljuvamo pa zafrkavamo, sej drugega itak ne znamo. Zato pa gre cela država nekam, da ne rečem kam.

Klea klepetulja je delala na orion chatu. tja so jo preselili.in,ja lani sem šla še sem in tja ke pogledat,tko da lani je definitivno še delala. kaj tebi smrdi,jst ne morem vedeti,vem pa kako je bilo.ta”niko”ima več nickov.

Yonix

Vem, da je bila klepetulja na Orion chatu oziroma je bil to volano chat prej. Verjemi pa, da ta klepetalnica od leta 2008 ne dela več. To se je že tudi na MON-u pisalo, nobenemu ne dela. Dela pa nova klepetulja, ki ni niti približno taka kot prej, vse nekaj kičasto. In od, mislim da, leta 2009 ne dela noben volano chat več. Klepetulja ali Orion je eno in isto, to oboje pa je bil volano chat. Daj pripopi link sem, da vidimo kater chat ti to misliš.

Sem prebrala, ja. Precej zmedeno pisanje. Še vedno berem in začudena ugotavljam, kako se mu zdaj pripisuje, da ima več nickov, da se noče z nikomer srečati, da pa se je vseeno dobil s 13 letno punčko, pri čemer je menda uspešno(?) posredovala tudi policija. No mogoče sem res čudna, ker mi ni nič več jasno. Sem pa še vedno prepričana v to, da če te iz tira spravi neki neznanec s čata, da si si za to kriv izključno sam. Če rabiš sočutne besede, je cel kup dobre in plehke literature na to temo (odvisno, kaj pač raje bereš), v tiskani obliki in na internetu. In je naivno, če greš to prelagat v roke naključnim neznancem, naj igrajo tvoje spovednike. Za to so sicer duhovniki, psihiatri, psihoterapaveti in nekateri drugi, ki se s tem laično ukvarjajo. Kar vsi, ki jih slučajno srečamo, pa pač ne.

Ok, mogoče so si naivne najstnice, mogoče tudi odrasle ženske same krive, ker verjamejo tipom na klepetalnicah, ker z njimi klepetajo še kar naprej kljub temu, da so slišale kaj slabega, ali kaj takega. Ampak ne boš pa rekla, da so pa taki tipi normalni, če bolnemu človeku govorijo take stvari. Pa da zalezujejo najstnice. Sorry, ampak take stvari lahko dela samo moten človek. Ravno tako kot so ženske naivne, tudi taki moški niso normalni. Ne jih zdaj zagovarjat.

Sem pa tudi jaz rekla, da mi je vse skupaj čudno, ker kako je lahko Gia1 vedela, da je tisti tip, ki se je dobil z njeno hčerko res niko32, če ima več nickov? So vse to preverili ali kaj? Kdo se skriva za nickom, ki je klepetal z njeno hčerko in ali je bil ta človek potem res niko, ki se je z njo tudi dobil? Ker mislim, da če bi vse to res policija preverila, on ne bi bil več na klepetalnicah.

Nezavedno iščemo ljudi, ki le potrjujejo to, kar nosimo v sebi. Če v sebi ne verjamemo, da smo slabi ali krivi ali nevredni spoštovanja, se sploh ne bomo ukvarjali s takšnimi čudnimi tipi, ki nas prizadenejo.
Ne moremo biti dovzetni za neke laži ali besede, ki niso del naše notranje resnice.

Ke se ne zavedamo tega kdo smo, se ukvarjamo s tistimi, ki v nas to prebudijo, jih obtožujemo in pričakujemo, da se bodo spremenili….Seveda pa to vse nima smisla, saj je razlog v nas. Prej ali slej srečamo podobnega in se spet ukvarjamo z njim…..
Rešitev je v odgovornosti. Da se zavedamo soodgovornosti za nastalo situacijo in šele potem lahko nekaj anredimo, da se takšnim situacijam izognemo.

New Report

Close