Niki!!!!
Zakaj je potrebno ,vse to se sprasujem.Kaj imate od tega ,da jemlete nike drugih ljudi in v imenu njih govorite,komentirate..in to na zelo nizki ravni.To temo sem odprla,ker se je ponovno zgodilo tisto,kod pred casom.MOram se tistim izumiteljem zahvaliti..
Se spomnite marelice..jaz se je dobro,tudi njej se je podobno dogajalo..tisti stari forumovci veste..baje so obstajali nekakse teme,ki so bile podpisane z njenim nikom..ona pa nic kriva nic vedela ,bila obtozena in na koncu je izstopila iz tega foruma..To se je sedaj zgodilo meni..saj ne mislim razpredati ampak sramotno.Na temi mladi..-nimam pojma kaj je pisalo..je ze cenzurirano..baje da sem bila pod enim komentarjem podpisana jaz..Pa ne vem sploh, zakaj se gre..Primozove besede so bile,nedovolim “pickarjenja”.Potem je bilo ze socno.Prav zal mi je..vseeno se salim..sem vesela, grdo pa ne govorim in se ne spuscam na nivo primitivnega govorjenja.
Se enkrat hvala..upam,da imajo tisti,ki to pocnejo veliko koristi.Srecno vsem..mogoce bo le pametno,da je se cas,da zapustim tale forum.Se enkrat Hvala!
Strinjam se s teboj in obžalujem kar se ti je zgodilo.Meni se je na nekem drugem forumu ko sem samo predlagal naj bi se uporabniki registrirali z pravimi imeni in potem na svoj mail dobili kodo za registracijo in šele z njo replicirali, tako bi se vedelo kdo je kaj rekel.Pa so me hotel tepst, da to ni smisel neta in te fore, a podtikanje pa je ?Pa vsem brez zamere!
Lep pozdrav
Jaz bi jih v mislih poslala nekam in napisala pac: nekdo je ukradel moj nick…
in potem pac vse po starem.
mene ne bo noben odgnal od tu – no, ce pa so te toliko razjezili pa jih malo zivciraj in IGNORIRAJ.
navelicali se bodo – slej kot prej.
ni razloga, da bi sla – se posebej ne idi zaradi par nizkotnezev.
Drz’ se!
cau.
Draga perla, samo pomisli, kako revni so tisti, ki moraj krasti nike! Revni ubogi na duši! Nič nimam, s čimer bi se postavljala pred sosedi, ne lepega avta, ne mogoče hiše, ne denarja, da bi se z njim norčevala in si omislila nove kostime in podobno. Imam pa vas, forumovce, z vami se lahko postavim sebi in srečna sem z vami. Zato nas ne zapuščaj zaradi ukradnega nika. Naj ga ima, tisti revež, ki je tako reven, da ne premore imena za svoj nik. Naj ga ima, ti imaš pa nas. Saj se da, veš, ko nekoga dalj časa poznaš, razbrati, kdo je kdo. In ti ne bi začela iz lepot delati grdo, ni mogoče! Ostani z nami, ker nam bo še izredno lepo, boš videla. Samo Andrejke se spomni, pa Huberta, pa Saška, pa Janija, Štrumpantla – kako lahk sploh pomisliš, da bi nas zapustila???
Pozdrav,
marija