Nic ne bo !
Živjo, Tašika.
Bila sem malo odsotna, zato ne duha ne sluha ne pisanja od mene.
No, sedaj sem spet tukaj in tudi jaz čakam pa čakam pa čakam … hi hi hi
Sem kar dobre volje ta ciklus, saj sva bila med ovulacijo zelo zelo aktivna in poskušala biti čimbolj sproščena ( kolikor se pač da, saj same veste, kako je?!). Imam zelo dober občutek ali pa bi temu lahko rekla, da sem POLNA OPTIMIZMA. Sicer je pa tako vsak ciklus, a naj kar tako ostane.
Tetko NEpričakujem v nedeljo oz. najkasneje v torek (01.10). Srčno upam, da je res ne bo!!!!!!!!!!!!
A se Vam tudi dogaja , da v zadnjem tednu (pred M) začnete dosti bolj pogosto hoditi na vodo. Meni se je včeraj to začelo, prav neverjetno. Mogoče je ravno zaradi tega upanje tako naraslo ( ker , ko sem spomladi zanosila, sem bila na stranišču NON STOP). Sicer pa nikoli ne reci nikoli.
Upam na najboljše.
Uauuuuuu, sem bila dooolga! Sorry !
alenka
Ma ne bi mogla reč’t !
Kaj pa vem ?! ha ha ha
Včeraj so me po najinih posteljnih užitkih ‘bolele’ – prijetno, da ne bo pomote- prsi, bradavice, takšen smešen občutek je bil.
Drugače me pa samo vsake toliko časa zbada spodaj v predelu jajčnikov.
Za okus v ustih pa ne bi mogla dat roke v ogenj, včasih imam res čuden okus, kasneje pa je spet vse v normali ???!!!
S temi znaki se ne poskušam zavajati, ker potem bi ves čas razmišljala še samo o njih in kaj mi prinašajo. Sicer pa mislim, da bi bili ti znaki še prezgodaj, a ne ? Ne vem no ?!
Odločila sem se, da bom z mislimi samo pri nedelji in še morebitnih naslednjih dveh dneh.
Kar bo pač bo. Sedaj tako in tako nimam več vpliva.
Če mi/nama je usojena mala pika poka (tako jo že ves čas imenuje moj dragi) potem se že zdajle dogaja in upam, da ni nič narobe z njo. Drugače, pa v nove zmage.
Lp, alenka