Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Nic ne bo !

Nic ne bo !

Ej punce moje drage
mislim, da bom dobila M, saj so mozoljcki, ki se ponavadi prikazejo 1 teden pred M, ze na vidiku.Sicer pa, nic se ne dogaja z mano, tako da…..
ze zopet teden zalosti in jokanja

lp
h

Joj, Hanči, dej no počakaj, ne sekiraj se že vnaprej!

DRŽIM PESTI, DA NE BOŠ DOBILA M!!!

LP, Andreja1

Nic jokat! Brez veze! Kmalu bos spet poskusila.
In – Hana – ne pozabi, verjetnost za zanositev po IUI je nizka, zato jemlji to kot stopnico na poti k IVF-u in tvojemu otrocku!

Ne prehitevaj, no… počakaj, da bo čas pravi, potem bomo skupaj jokale – upam, da od sreče!

Počasi, punca, ustavi konje! Saj veš, da je veliko tistih, ki so zanosile, imele enake simptome kot pred M. Upanje ostaja dokler ne začneš krvaveti. Pokonci glavo!!
N.

Hana, ne obupaj. Tudi jaz sem imela tipični PMS.
Upam, da se mi boš pridružila ta mesec!

Daj, daj, Hana!
PMS še čisto nič ne pomeni!
Saj se spomniš, koliko punc je pisalo, kakšen PMS imajo, potem pa …..

Tašika

Hojla, Hana !

Tudi jaz se pridružujem vsem zgoraj, NE OBUPAJ ŽE SEDAJ ! Misli pozitivno in vedi, da je upanje trenutno naše največje bogastvo. Oprimi se ga !

Škoda sekiranja že vnaprej, saj nikoli ne veš;

Močno Držim Pesti !!!!!!!!!!!!!
alenka

Živjo, Alenka!

Kako je kaj s tabo? Kaj novega?

Tašika

Živjo, Tašika.
Bila sem malo odsotna, zato ne duha ne sluha ne pisanja od mene.

No, sedaj sem spet tukaj in tudi jaz čakam pa čakam pa čakam … hi hi hi

Sem kar dobre volje ta ciklus, saj sva bila med ovulacijo zelo zelo aktivna in poskušala biti čimbolj sproščena ( kolikor se pač da, saj same veste, kako je?!). Imam zelo dober občutek ali pa bi temu lahko rekla, da sem POLNA OPTIMIZMA. Sicer je pa tako vsak ciklus, a naj kar tako ostane.
Tetko NEpričakujem v nedeljo oz. najkasneje v torek (01.10). Srčno upam, da je res ne bo!!!!!!!!!!!!

A se Vam tudi dogaja , da v zadnjem tednu (pred M) začnete dosti bolj pogosto hoditi na vodo. Meni se je včeraj to začelo, prav neverjetno. Mogoče je ravno zaradi tega upanje tako naraslo ( ker , ko sem spomladi zanosila, sem bila na stranišču NON STOP). Sicer pa nikoli ne reci nikoli.
Upam na najboljše.

Uauuuuuu, sem bila dooolga! Sorry !
alenka

Hoj, Alenka!
Tudi jaz (ne)pričakujem M proti koncu tedna.
Mene nič ne tišči lulat, samo napeta sem, pa prsa me bolijo.
To pri tebi je pa dober znak. Imaš še kakšne druge znake? Občutljive bradavice? Čuden okus v ustih? Kaj takega?

Tašika

Ma ne bi mogla reč’t !
Kaj pa vem ?! ha ha ha

Včeraj so me po najinih posteljnih užitkih ‘bolele’ – prijetno, da ne bo pomote- prsi, bradavice, takšen smešen občutek je bil.

Drugače me pa samo vsake toliko časa zbada spodaj v predelu jajčnikov.
Za okus v ustih pa ne bi mogla dat roke v ogenj, včasih imam res čuden okus, kasneje pa je spet vse v normali ???!!!

S temi znaki se ne poskušam zavajati, ker potem bi ves čas razmišljala še samo o njih in kaj mi prinašajo. Sicer pa mislim, da bi bili ti znaki še prezgodaj, a ne ? Ne vem no ?!

Odločila sem se, da bom z mislimi samo pri nedelji in še morebitnih naslednjih dveh dneh.
Kar bo pač bo. Sedaj tako in tako nimam več vpliva.
Če mi/nama je usojena mala pika poka (tako jo že ves čas imenuje moj dragi) potem se že zdajle dogaja in upam, da ni nič narobe z njo. Drugače, pa v nove zmage.

Lp, alenka

Dobro si povedala!
Bove počakale, saj ni kaj!
V ponedeljek se pa le oglasi in povej, kakšno je stanje, prav?

Srečno!
Tašika

O.K. !!!!!
Ti tudi javi.
Držim pesti zate !!!!

alenka

Držim pesti, da ne bosta dobili M, čas bi že bil, da spet nekdo sporoči veselo novico!!! Jaz pa ne pričakujem M okoli 4.10. – bomo videli!

LP, Andreja1

Welcome to the club!

Joj, pa res bi bilo hec, da bi vsaj eni uspelo, da ne bo taka tuga!

Tako!
Tašika

Res bi bil že čas,da kateri uspe,če že vsem nemore…….
Držim pesti!!!
katja

Pazite, zdele bo uletela ena z dobro novico! hahahahahahha Je že preveč zatišja v zadnjem cajtu!

Je pa ja že tehle dopustov konec………Ta jesen bo pa ploooooodna,čutim…..
Katja

New Report

Close