ni pravično
pozdravljeni forumovci
enostavno mroem se enkrat malo zjokat, ker ne zdržim več…..problem je moja služba. Delam v slovenski podružnici tuje velefirme in temu primerno morem znati tuji jezik. Le-tega obvladam, saj sem v omenjeni državi bila rojena in se tam tudi nekaj časa šolala.
Naša firma ima 15 zaposlenih, kot prva sem bila jsprejeta az po postopku:” oglas, prošnja, razgovor, sprejem.”
OSTALI! ali poznajo direktorja, ali poznajo prijatelja od diretkroja, ali poznajo koga drugega…….Nihče razen mene ni prišel normalno v firmo. Temu primerno skoraj nihče ne zna tuj jezik, nekateri znajo 5 besed, toda jaz znam res perfektno. In čeprav je bil pogoj znanje tujega jezika!!! Prevajam iz dvena v dan razne tekste……….
Nato se zgodi, da za vsak drek mene porabijo. Kaj tukaj piše, dej poklič pa se zmen…… Pa saj je to OK, toda ko sem pa zadnjič slučajno prišla do plačilnih listov ostalih delavcev, me je pa kap! Jaz naj bi bila poslovni sekretar……..Vsi ostali imajo bolj plačo kot jaz.Na primer kjnigovodja – punca brez izkušenj, pripravniška ravno za njo, srednja šola zasluži 20 jurjev več kot jaz! Pa niti besede tujega jezika ne zna, skoz hodi spraševat!!!! Pa skladiščnik brez srednje šole 10 jurjev več! To ni res! Ne bom rekla, da imamo slabe plače, jaz zaslužim na primer 140 jurjev plus vožnja pa to, toda a je to fair??????????????????
Kaj naj naredim? Ne mi rečt, da naj šefa vprašam! Ne morem, ker bo potem vedel, da sem vidla plače!!!!!!
help
Ni ti potrebno spraševat šefa za večjo plačo na osnovi primerjave med sodelavci.
Ti moraš šefu povedati, da nisi zadovoljna s svojo plačo. Ti moraš zagovarjati svojo ceno tvojega dela in jo tudi ovrednotiti z zahtevo (zneskom). Nihče ti ne bo zameril tvoje zahteve. To kako je kdo prišel v firmo pri takih zadeva ni argumet s katerim bi lahko zahteval višjo plačo. Ta način kadrovanja ni nenormalen, vsak si želi sodelavca, za katerega je nekdo dal priporočilo. To, da te porabijo za “vsako stvar”, je tudi del narave tvojega dela (poslovni sekretar). Po mojem so argumenti za višjo plačo (govorim hipotetično) lahko:
– pripadnost
– stalnost
– inflacija
– zadovoljstvo vseh, ki delajo s teboj (vsi so zadovoljni s tvojim delom?)
– povečan oseg dela in odgovornosti od dneva sprejma (več prevajanja?)
– itd
Navaditi se bo potrebno, da vsak sam postavi tržno ceno svojega dela (tudi delo in plače so stvar ponudbe in povpraševanja), in to tudi povedat, brez primerjav z ostalimi (ostali biso predmet tvojega strokovenga ocenjevanja).
Druga stvar je če predpostavljeni te pripombe sprejme ali zavrne. Vendar če jih ne izraziš, tudi vedel ne bo za tvoj problem.
Lep pozdrav
Hubert
Če se ti dozdeva, da je tvoje delo in odgovornost, ki jih opis del in nalog zahteva premalo ovrednoteno, lahko le-to poveš (seveda na način,ki ga tvoj nadrejeni lahko “prenese”) in povprašaš za morebitno povišico.
Moraš pa se zavedati, da mogoče na tvoje delovno mesto čaka zopet kakšen znanec, ki tuj jezik obvlada.Vedi, da ni nihče nenadomestljiv.
Previdno in veliko uspeha.
Lep pozdrav: Iva.
Kar navadi se na to in nehaj spraševat in poizvedovat kakšno plačo imajo drugi. Poskrbi zase! Če je vse kar si napisala res, potem si v firmi nepogrešljiva. Vzemi sebe kot tržno blago in si postavi ceno, zahtevaj toliko, kot misliš, da si zaslužiš. Ali pa pojdi drugam, kjer bodo tvoje znanje cenili in ustrezno plačali! Mogoče pa se potrudi in zvišaj stopnjo svoje izobrazbe, to ti bo dvignilo ceno.
Poskrbi zase, druge pusti pri miru!
Ne strinjam se z Ivo o nenadomestljivosti (dobri delavci so zelo redki in kdor se tega ne zaveda, je pač slab vodja firme), se pa strinjam s Hubertom. S svojim znanjem lahko verjetno takoj dobiš delo tudi drugje (vredno razmisleka, glede na to, da gliha v kup štriha in te bodo vedno uporabili za vse), po drugi strani pa si VREDNA višje plače in o tem bo treba spregovoriti s šefom. Bodi samozavestna, vljudna, a odločna. Pa bo!
Dodal bom le to,da nekateri šefi pričakujejo pismeno prošnjo za povišico ali napredovanje.Pač hočejo imet vse “črno na belem”.Nekaj razlogov za povišico ti je navedel Hubert.Lahko še navedeš;
-sprejemanje odgovornosti za svoje delo
-lojalnost ljudem in ciljem podjetja
-strokovna kompetentnost
-poštenost
-prevzem iniciative za lasten osebni razvoj in razvoj oddelka ter podjetja
-itd
Boš že našla področja,kjer briljiraš.Veliko uspeha ti voščim
Če misliš, da je tvoje delo podcenjeno, to povej svojemu šefu, vendar ne omenjaj plačilne liste, ki si jo videla. Po odzivu boš vedela, kaj ti je storiti.
Ne pusti se ujeti v zidove vaše firme. Ozri se malo okrog, pozanimaj se, kakšne so možnosti za spremembo, koliko je vredno tvoje delo drugje, če se tukaj, kjer si, ne bi nič spremenilo.
Naj se odločijo “ali tvoje delo in izkušnje in višja plača / ali iskanje novega delavca, s tveganjem, privajanjem na delo ipd.”. Seveda v primeru, ko imaš res kam oditi.
Take so moje izkušnje.
Še moje mnenje.
Pojdi k šefu, ne povej mu, da veš za višino plač drugih in ga povprašaj za večjo plačo. Seveda mu naštej vse tvoje pozitivne stvari, ki jih počneš v tej firmi, omeniš lahko tudi na leta preživeta v firmi.
Naj ne izgleda kot da prosjačiš, ampak to zahtevaj (s prijaznim tonom).
Lahko pa si najdeš drugo službo, čeprav vem, da danes najti dobro službo ni lahko.
Pozdravljena Jest!
Kot sta napisala Irena in Ponočnjak, najdi svoje pravo mesto, v podjetju kjer si, ali drugje. Vendar pa bodi previdna. Danes, ko ti nenehno mahajo pred nosom z delovno knjižico moraš res biti velik strokovnjak, da lahko pri delodajalcu uspeš, ali pa totalno pokvarjen, da veš druge potlačiti, ali pa vsaj sorodnik ….
Prespi vse skupaj in se zadeve loti previdno.
Lep dan.
Lena