NI MU DO TEGA
Stara sem 22 let,moj fant pa 25.Ne vem če moj problem spada v to rubriko,vendar res ne vem kam naj se še obrnem.Skupaj sva 5 let.Kje tiči najina težava?Ko sva bila še sveže zaljubljena sva imela redno spolne odnose,sedaj pa on nikakor noče.Vidiva se samo konec tedna in takrat komaj čakam da ga vidim.Ko pa sva skupaj,me ljubkuje,poljublja,…vendar nikoli nimava spolnih odnosov-zelo poredko.O tem sva že govorila pa pravi da je pod stresom ker hodi v službo in šolo pa se ne more sprostiti.Res je da sem se odkar sva skupaj zredila za 10 kg in več,vendar me ima še enako rad in zatrjuje da to ni vzrok da ga spolno ne privlačim.Sedaj hodim na fitnes da bi pridobila mišice namesto maščobe in upam na to da mu bom potem bolj všeč.Zaenkrat ne učinkuje in mislim da tudi ne bo če je to res kar pravi.Je možno da ta stres od šole in službe tako zelo vpliva na impotenco,in to pri mladem človeku?
Hvala za odgovor!
Če smo že pri tej temi, me zanima mnenje g.Rejca kolikokrat tedensko oz. dnevno naj bi bilo normalno imeti spolni odnos. Če vzamemo za primer normalnega fanta, starega…pa naj bo prav tako okoli 25 in s stalno partnerico. Je to res sploh mogoče trikrat na dan? Vsak dan?
Minka, ti pa bi lahko bila bolj prijazna do g.doktorja in do B.!
Hvala.
Minka, mislim da nimaš dosti kolesc kot takole kar v en dan sekaš. Podaj argumente. Če je tebe nekdo prevaral še ne pomeni, da so tudi drugi moški samo prevarantje.
B. tebi pa svetujem: le pridno naprej skrbi zase, poskusi tudi s kakšnim drugačnim pristopom, pojdita za nekaj dni proč od stresnih stvari, da bo pozabil na težave in ptiček bo ponovno žvrgolel.
Čeprav trdi, da ga tvoji dodatni kg ne motijo, ti lahko povem iz izkušenj da ga.
Tudi jaz sem se od začetka zveze ko mi je prinašal čokoladice pa bonbončke pa zvečer na pizzo kar lepo zredila, seveda je dejal da ga ne moti.
Ker sem shujšala zaradi sebe (sama se več nisem mogla gledat tako razvaljeno) mi sedaj vsak dan pove oh kako si lepa, se ti pozna da si shujšala…. To ti pa sedaj pristaja, tvoj trebušček je tako lep… In če ne zaradi njega se spravi v red zaradi sebe boš videla da pomaga.
Sej sm se jest tud zarad njega zredila tko da mi ne more nč očitat,ker mi je isto nosil čokoladce pa vozu na pice.Pa tud jest se nism zarad njega odločila da shujšam ampak zarad sebe,ker sm sama seb kot kravja rit.Bomo vidl če bo moje spolno življenje potem lepše če bom shujšala,ampak dvomim ker je človek kot je rekla mag Vanja F. Rejec dr.med.psih pod stresom.Verjamem da dokler ne bo konec tega šolskega leta,ne bo nič,ker se enostavno ne more sprostit.Bomo videli kaj bo potem.Sigurno pa me ne vara-v to sem 100% prepričana.Jaz sem pa razumljiva ženska in ga bom čakala-vendar ne v nedogled.Zagotovo nisem edina ženska s tem problemom,grem stavit da jih je še nekaj.
LP;B.
Spoštovana Mojčica,
Normalna pogostnost spolnih odnosov je tista, ki obema udeležencema najbolj ustreza, zato na vaše vprašanj ni mogoč enoznačen numerični odgovor. Kar velja za nekoga kot poredko, drugemu predstavlja skrajno tolerančno stopnjo pogostnosti, bistvo ustreznega spolnega odnosa pa je ravno v zadoveljenosti obeh partnerjev. V povprečju pa velja za omenjeno starost, en spolni odnos na dan.
OPA!Torej je bila res teža tista težava,ki je prišla med naju?!?Namreč sedaj odkar hodim na fitnes in aerobiko imam lepše oblikovano postavo,to pa vpliva na samozavest.Ker pa sem jaz bolj samozavestna zgleda da to vpliva tudi nanj kajti danes sva po dolgem času imela spolne odnose-pobudnik je bil on ko me je zagledal v Evinem kostimu.Nakar sem začela malo razmišljati in ugotovila da morda sem pa bila sama kriva ker sem bila rahlo zakompleksana zaradi svoje postave,malo pa seveda tudi on ker se ni mogel sprostiti zaradi šole.Torej-je fitnes rešil najine težave???Pa ne kar se videza tiče-če je človek dovolj samozavesten lahko s tem pozitivno vpliva na svojega partnerja.To sem ugotovila jaz,kaj pa vi mislite?Hudiča!Zakaj že prej nisem šla na fitnes,mojih težav bi bilo v trenutku konec!!??!!