Najdi forum

ni mi do spolnosti

pozdravljeni forumovci,

če ima kdo kak nasvet zame – dobrodošel. Znašla sem se v velikih škribcih.
Stara sem 25 let, poročena eno leto s fantom, ki sem ga prej poznala 3 leta. Pred njim sem imela 4 leta resno vezo s starejšim moškim. Z tem starejšim sva seksala samo ob vikendih, nikoli ni hotel med tednom. Ne vem zakaj. Jaz osebno sem bila vedno za. Tako sva to počela 6-8 krat na mesec.
Imela sem še nekaj avantur, nakar sem spoznala sedanjega. Na začetku sva to počenjala pogosto, včasih vsak dan večkrat, zadnje leto (sploh odkar sem poročena?!) pa mi sploh ni več do tega. Vedno najdem en izgovor samo, da me pusti pri miru. Na dnu duše si želim spolnosti, saj mi je vedno lepo, tudi on je nežen in se mi zelo posveti, toda moja “tamala” in vse ostalo štrajkajo! To se vleče iz dneva v dan. Sploh ne vem, kaj naj naredim. Mož sicer ne reče nič, toda vidim, kako si želi……..Enostavno ne more me vzburiti nobena stvar na tem svetu. Včasih gledam kake revije ali filme pred spanjem, pa nič ne pomaga.
.kaj mi predlagate…ali naj grem v dom upokojencev ali kaj?
Bojim se, da bo odšel k drugi, saj zadnje čase seksava 2 krat na mesec, pa še to vprašanje, če…

hvala
nonnimfa

Nekaj morata spremeniti!

Morda sta pozabila raziskovati lastni telesi in drug drugega. Poiskusita z malo romantike (večerja ob svečah, nežno stiskanje ob romantični glasbi), bodi spočita pred seksom, morda ni slabo, če greš tisti dan, ko planiraš, da se bo kaj zgodilo po kosilu malo zaspati, božajta se malo pod tušem, “onečastita” kuhinjski pult in vse ostale kotičke v stanovanju, poiskusita se ukvarjati drug z drugim tako, da ne pride do združitve, kdaj sta nazadnje drug drugega zadovoljila samo z rokami?, poiskusita kak nov položaj, naj te draži z vibratorjem in ostalimi pripomočki, verjetno še nista poiskusila vsega na področju oralnega seksa, namaži ga z marmelado, naj te polije s šampanjscem in poliže, oglejta si kak pornič, a sta že kdaj v naravi, bazenu, itd…

Spoštovana!

Vsekakor te nekaj zavira pri tvoji spolnosti. Morda dejstvo, da si poročena. Kolikor vidim si še zelo mlada. Težava je po mojem nekje v tvoji psihi in morda sploh ni povezana s tvojim možem ali s spolnostjo nasploh. Nisi povedala, če se kaj samozadovoljuješ in fantaziraš. Namreč, če ti pri samozadovoljevanju vse “funkcionira”, potem je lahko kaj “narobe” v vajinem odnosu. Veš, lahko je tudi kaka banalna malenkost. Si se kdaj o tem pogovorila z njim? Bilo bi pametno, da ti ne bo “pobegnil” (moški namreč ljubezen doživljamo v večji meri preko spolnosti kot ženske).
Jemlješ morda kakšna zdravila, antidepresive? Tudi ti lahko povzročijo upad poželenja.
Možno je tudi, da te dejstvo, da si poročena spravlja v stres. Tudi to je možno…

Obrni se še na psihiatra za nasvet na tem forumu.

Lep pozdrav!

Mislim, da ima vsak občasno kakšno obdobje, ko se mu ne ljubi sexat. Mogoče je vzrok stres, pomladanska utrujenost, splošno pomanjkanje energije,… Meni v teh obdobjih pomaga rekreacija, vitamini in nasploh zdrava prehrana, ki te hitro postavi na noge. S tem se bolje počutiš, bolj si si všeč in verjemi, tudi spolna sla se ti povrne.

Včasih je pomanjkanje spolne sle lahko povezano z depresijo (zlasti prikrito) ali stresom. Tudi porušeno hormonalno ravnovesje je lahko vzrok. Morda pa gre le za prehodno obdobje.

stara sem 23 let.s fantom sva skupaj ze 3 leta in dogajaajo se mi podobne stvari.nikoli se mi ne zalusta sexa-ali pa redko.moj bi kar naprej jaz pa nocem.ali sem zaspana ali …100 izgovorov.ko me ponavadi dolgo sili potem sexava in je fajn.sam zacet se mi pa nikol ne da.tudi vzburi me ne nobena stavr.ne filmi ne pripomocki…tako da morava vedno uporabljati kremo ali slino.prav rad bi spet dozivela tist filing ko si cist nor in komaj cakas da ti ga bo not porinu.ampak tega ni.je pa res da me velikrat pr sexu boli in da sem mogoce v podzavesti zato tako zavrta al kaj.

ti nina nana poslusi….ti dam jst vitamine..bos vidla pole..sperma je vcasih tudi zelo okusna in hranljiva (to sem tudi sam proval)lahko recem da ce bi upal bi si dal odrezati rebrca da bi si kar sam lepo oralno pomagal pri hudi lakoti.to ni nic takega saj si verjetno ze sama provala pri tvojemu fantu..lepo se imej pri tvojih igricah.lep pozdrav

Se strinjam s teboj…zdrav nacin zivljenja lahko zelo pomaga 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close