Najdi forum

Sem stara 26 let.S partnerjem živiva skupaj že 8 let.V spolnih odnosih sva se vedno zelo dobro ujemala in uživala.V zadnjem letu je seks zame postal prava mora.Zelo me skrbi saj me partner nenehno zaslišuje kaj se dogaja z menoj.že če se me samo dotakne postanem nervozna .Včasih se zadovolji zbanalnim izgovorom , največkrat pa se sprevrže v pravo borbo.Sama si ne znam pomagat ,vendar nwenehno mislim na to.Moram pa vam zaupati ,da že nekaj let delava na tem,da bi imela otroka,vendar neuspešno.Bila sva tudi dva krat na zunajtelesni oploditvi .Ugotovili so sicer,da je problem pri njemu,vendar sva to kar dobro prebrodila.Morda pa mi je po vseh teh poskusih vzelo voljo in je šele zdaj izbruhnilo na dan vse nezadoviljstvo.Ne želim da bi trpel zaradi tega ,kar čutim.Ne bi garada prizadela z nepotrebnimi izjavami,vendar sama v sebi trpim.Prosim svetujte mi kako priti iz te krize preden prido do nepopravljivega.
Hvala za pomoč!

Spoštovana Katja,
vse, kar je v zvezi z vašimi rodili, vam je postalo prisila in tako pojmujete podzavestno tudi spolne odnose, ki bi sicer pomenili užitek.Razmišljajte o posvojitvi,sicer pa dotlej uporabljajte druge tehnike.Poskusita čimbplj kvaltetno izkoristiti vajin prosti čas.

New Report

Close