Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija ni menstrucije – test negativen

ni menstrucije – test negativen

Lep pozdrav!!

Že skoraj leto dni jemljem kontracepcijske tablete Yaz…do sedaj ni bilo nobenih problemov…no mogoče je manstruacija bolj šibka, pa včasih kak dan zamuja.
Zadnjo menstruacijo sem imela 8.11.2013, naslednjo ponavadi dobim, en dan preden začnem jesti nov paket tabletk…no tokrat pa ni bilo tako….zato sem naredila test nosečnosti in test je bil negativen,zato sem tudi normalno začela jemati nov paket tabletk….
No redno jemljem tabletke, menstruacije pa ni in ni od nikoder…v tem času sem naredila še 2 testa in oba sta bila negativna (naredila testa baby check in clear blue)…
Ali naj normalno jemljem tabletke, in vmes vsaj 1x na teden naredim še test nosečnosti??
Žal ima ginekologinja ta teden dopust, zato je tudi nisem klicala in karokoli urejala….bo naslednji teden prepozno, če pokličem???

Hvala za odgovor….

Ni razloga za paniko, včasih krvavitve sploh ni, ker je sluznica v maternici tako zelo stanjšana. Če vas to moti, se naročite na pregled. Če tabletke redno jemljete, so test za nosečnost nepotrebni.

Hvala za odgovore….
Tabletje jemljem redno – vsako jutro, ko se s sinom zbudima med 7 in 8 uro ….
Bom naslednji teden poklicala, da mi še moja ginekologinja pove, ali je potreben pregled, ker moti me ne…Kolikor sem brala forume, naj zdaj ko jemljem tabletke v tem ciklusu sploh ne bi dobila menstruacije, amapak šele naslednji cikel…..

New Report

Close