Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija neznana alergija

neznana alergija

Prvič se mi je pojavila januarja letos..trajala je dva tedna, nato je izginila. Mislila sem, da je bila enkraten dogodek. Potem se je začelo ponovno začetek marca in traja še danes. Sprva je bilo res hudo, cela sem bila v urtikah. Zdravnica mi je predpisala po claritinu telfast, ki niti ni pomagal. Cela sem bila rdeča in začela mi je zatekati m ustnica, zato sem pomoč iskala na urgenci dvakrat. Drugič so me peljali na derma. kliniko v ljubljano. Tam sem bila dva tedna, dokler urtike niso vsaj malo izzvenele. Še so bile, vendar s pomočjo telfasta kontrolirane. Zdravnica me je poslala domov, ker me je doma čakal 11 m sinko.
Po odpustu se mi je še poslabšalo in pomoč sem poiskala na bioresonanci, ki mi je odkrila kup alergij. Po strogi dieti sem bila en mesec brez izpuščajev, vendar po navodilih bolnice še vedn jemala zdravila. ravno sem jih hotela opustiti, ko se je alergija vrnila. Sicer v manjši meri, toda še vedno ne kontrolirana. Do sedaj ni izzvenela. Kljub dieti, kljub tudi trem telfastom dnevno in občasnemu medrolu. sem dokaj nemočna. Zdravnica je rekla, da me bo poslala na Golnik, če ne bo izboljšanja v tem mesecu. Ne vem, na koga naj se obrnem. Sama sumim, da ni od hrane. Od pršic pravijo, da ni. Lahko je znak kake bolezni, lahko kaka idiopatska alergija…Sama ne vem več, kaj naj naredim…Obračam se na alternativno medicino…Za bioresonanco sem dala že kar precej denarja, ta pa pravi, da sem tako zastrupljena, da zato toliko časa traja….Pa da imam imunski sistem slab..alergija mi povzroča stres, kar verjetno še poslabša situacijo in to je začaran krog. Do uradnega testiranja nikakor ne pridem, ker jemljem zdravila. Brez njih ne vem, kaj bi bilo. Poletje je, jaz pa se skrivam za dolgimi hlačami. Zanima me, zakaj nastane idiopatska alergija in kako jo pozdraviti. Kaj od alternativne medicine mi lahko svetujete? Bila sem na UZ notranjih organov, na gastroskopiki, krvni testi so ok. verjetno bi morala pregledati še ščitnico? zadnje čase me občasno boli leva stran grla. Ne kot da je vneto, temveč drugačna bolečina. bulice ne zatipam. Je morda to povezano z bezgalkami ali ščitnico? Zdravnice trenutno ni, je na dopustu in čakam, da se vrne. potem me bo morda napotila na Golnik. Imate kako idejo, kako si lahko sama pomagam?

meni se je stanje po bioresonanci tako poslabšalo, da sem moral za dva meseca v bolnico !

Bleferji nad bleferji tsko v bolnici kot ti ki izvajajo bioresonanco !

Rabili bi enega Dr. Hause za to področje !

New Report

Close