Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Nezgodno in invalidsko zavarovanje

Nezgodno in invalidsko zavarovanje

Imam sklenjenih nekaj nalozbenih zavarovanj, ki ponujajo tudi dodatna nezgodna, ampak nekako ne zadovljijo mojih potreb.

Zelim si nezgodno zavarovanje, po katerem bi dobila v primeru invalidnosti recimo nekje 100.000€, kar bi mi recimo pokrilo delovno nesposobnost.
Pri zavarovalnicah z NZZ policami, je to zavarovanje kar drago, pa me zanima, pri kateri zavarovalnici in pod kaksni ceni je mozno dobiti zavarovanje za primer invalidnosti, ki zares pokrije nesposobnost za delo.

Tudi pri dnevnih odskodninah bi imela malo visje zneske, ker bi bila kar krepka izguba dohodka. Govorim o tam nekje 30-40€ dnevne odskodnine. To sicer lahko speljem preko polic, ki jih imam, recimo na vsaki polici nekaj, pa se nabere.

Zanima me torej dobro invalidsko zavarovanje s kombinacijo dobre dnevne odskodnine ali brez.

Zavarovanje,kot želite se lahko sklene. V primeru več kot 50% invalidnosti vam zavarovalnica izplača 100.000 Eur gotovine.še cena-75,25 Eur/letno.
Za invalidnost pa nekatere zavarovalnice podvajajo vsak odstotek invalidnosti,ki preseže 50 % invalidnost.

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close