Najdi forum

nezgoda

pozdravljeni
prijateljica je rahko naletela na spredaj stoječe vozilo z mojim avtomobilom.prišlo je do nekaj prask na oškodovančevem vozilu, na mojem nič. na željo oškodovanca nista klicala policije, sta se zmanila da gresta na zavarovalnico ocenit škodo. ker je bilo pozno sta se zmenila da se bosta dobila naslednji teden. oškodovanec se ji ni javil na klic. sedaj sem jaz dobila od zavarovalnice za izpolnit obrazec o dogodku in priložiti zav. polico. to sem storila. Kaj pa sedaj sledi, ali mi bodo obračunali pri zavarovanju (naslednje leto večje plačilo) in bo potem zadeva zaključena?
hvala za odgovor

oškodovanec je že sam opravil cenitev pri vaši zavarovalnici.Vaša zavarovalnica vas je pozvala,da izpolnite prijavo škodnega primera.Če ste to storili,je za vas zadeva zaključena.
Naslednje leto pa boste obvezno zavarovanje plačali več,kajti vaša bonifikacija bo zmanjšana za 15%.
na vaše vprašanje sem že odgovoril 24.1.08,verjetno zaradi tehničnih težav z mojim računalnikom odgovor ni bil posredovan na MON:
Lepo pozdravljeni,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close