Najdi forum

Nevrofizioterapija na domu

Leto in pol stara hčerka ima sicer redno fizioterapijo dvakrat tedensko. Samoplačniško bi ji rada omogočila še eno uro, vendar brez obremenjevanja z dodatno potjo. Ali veste za fizioterapevtko, ki bi bila pripravljena priti na dom in kakšna je cena za eno uro. Doma imamo sobo opremljeno skoraj tako kot v ZD, z blazino, žogo, valjem itd.

Poleg tega sem od mamic slišala tudi da je masaža primerna za naše otročke, vendar na žalost ne vem nič natančnega. Hčerka ne sedi in ne hodi, vendar se mi zdi da bi morala mišice kljub temu na en način krepiti, sicer je vse še bolj brezupno. Mogoče kdo ve na koga se bi bilo treba obrnit, če se da mogoče glavnih prijemov naučit?

Hvala lepa in ne preveč vroč dan vam želim.

Aliana

To sploh ni problem, samo napišite s katerega konca ste pa vam dam kakšen naslov.

Super.

Smo iz Škofljice, 10 km iz Ljubljane.

Najlepša hvala.

Pozdravček!

Aliana

V Mengšu je gospa Mira Skitek, pokličite na 01/723-81-29.

Ga. Ivanka Dečman v Ljubljani 01/561 32 80-ima mnogo več izkušenj v nevrofizioterapiji, zato Vam jo še bolj priporočam kot tisto, ki sem vam jo v prejšnjem postu napisala.

Poznate mogoče še kakšno v okolici Kranja ali na Gorenjskem?
Hvala

Najlepša hvala za številke.

Lep dan!

Aliana

Za zasebne ne vem, so pa v Zdravstvenem domu Kranj zelo dobre in nekatere hodijo tudi na dom-zelo fajn sta gospe Marija in gospa Vesna. Najbolje, da kar tja pokličite.

Zelo priporočam go. Zdenko Šefman, spec. nefrofizioterapevtko iz Ljubljane, ki dela na domu. Mi smo jo imeli in smo izredno zadovoljni. Tel. št. je 041/790-512, cena pa je 5.000 SIT/uro (toliko je bilo pred pol leta, ko je še delala z našim sinom), prevoza ne računa.
Veliko sreče s hčerko želim,
sonja

Doma smo na Izlakah. Imamo fizioterapijo v Trbovljah, vendar je naša fizioterapevtka zelo obremenjena. Zdaj ima v obravnavi že približno 80 otrok. Na vrsto pridemo le enkrat na mesec, potem pa so tu še bolezni, dopusti…. Naša deklica je stara 12 let, ima izrazito močan tonus na nogah, imeli smo že tudi operacijo adduktorjev. Do nedavnega smo imele fizioterapijo enkrat tedensko, vendar se je zaradi števila otrok, ki potrebujejo fizioterapijo to zmanjšalo na enkrat mesečno. Naša deklica pa obravnavo potrebuje večkrat. Svetujte mi prosim, kje in kako naj iščem dodatne ure??
Lep pozdrav in Hvala.

Živjo!
Sama sem se tudi zanimala za dodatno NFTH in poklicala g. Šefman. Ima že vse polno in ne jemlje novih otrok. Tako mi je odgovorila po telefonu!

M.Pu*

http://www.gibanje.si/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Pozdravljeni,

stara sem 29 let in imam cerebralno paralizo in me zanima, če kdo pozna kakšnega dobrega nevrofizioterapevta. Prosim, če mi lahko posreduje tel ali mail.

Hvala Vesna

smo
konjeniško društvo santos iščemo hipoterapevta za sodelovanje pri izvajanju hipoterapije saj
jo izvajamo v ljubljani telefon 031 819 293

Priporočam Tatjano Jegljič. Deluje na domu. Zame je najboljša fizioterapevtka doslej.
Link: http://www.fizioterapijaljubljana.si/

Zakaj vsi želite fizioterapevta s Scenar aparatom lahko delate sami doma s stroškom nakupa aparata in šolanja ki je vštet v ceno nakupa.

New Report

Close