Pozdravljeni!
V Slovenskih novicah nameravamo v kratkem objaviti članek o neuspelih lepotnih operacijah. Če imaš izkušnjo, ki bi jo rad/a delil/a z drugimi, piši na [email protected] ali pusti telefonsko številko. Objavili bomo različne zgodbe s fotografijami, imena kirurga ne bomo objavili, če ne boste želeli/e. Prav tako bomo veseli, če bo dr.Leskovšek pripravljen sodelovati in zaupati kakšno izkušnjo!
Hvala in lep pozdrav!
Slovenske novice, upam, da boste objavili tudi kje delate takoimenovani pfishing.
Kako zanimivo je, da vsi novinarji, vse medijske hiše redno isčejo materiale za svoje prispevke na našem sistemu, ampak vedno znova pozabijo povedati kje so našli, ali idejo, podatek, ljudi ali strokovnjaka. Upam, da bo tokrat drugače?
primož
Pozdravljen Primož!
Ne vem natančno o kakšnem “sistemu” govorite! Osebno delam v novinarstvu sorazmerno kratek čas, tako da ne vem kako vsi ostali delajo. Lahko vam povem iz svojega stališča, da če bom našla nekoga ki bo pripravljen deliti z nami zgodbo, mi ne bo problema omeniti tudi da sem ga našla na forumu med.over. Jaz osebno vedno napišem, kje sem človeka dobila!
Lep pozdrav!
To me zelo veseli, da ste takšni. Saj večina samo lepo pobere in jih za nikogar nič ne briga.
Upam, da takšni tudi ostanete. Saj veste kako danes obravnavajo novinarje, da ne znajo nič več sami napisati, asmo še copy paste delajoin pokažejo samo tisto, kar se bo bralo, pač od tega so plačani.
Primož