Imam takle primer,dve leti nazaj sem morala v tujini iskati pomoč v bolnišnici. Nisem imela zavarovanja za tujino, ker sem bila tam samo en dan. Plačala sem okoli 200evrov. Tam so mi rekli, nja nesem ta potrdila na svojo zavarovalnico in bom nekaj dobila nazaj…Pa sem izgubila ta potrdila..oz.sem mislaila, da sem jih, a sem jih sedaj našla.Od tega je že dve leti..ali se mi sedaj splača s tem iti k svoji zavarovalnici?bi še kaj dobila nazaj?ker mi je res nerodno, vem, da je čisto neodgovrno..hvala za odgovor!
lepe praznike vsem!!
Pozdravljeni,
točen odgovor vam bomo posredovali takoj po novem letu.
Menim pa, da se morate najprej obrniti na Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije, na katerega odpade večina stroškov zdravljenja. Šele nato se bo ugotavljal delež dopolnilnega zavarovanja.
Lep pozdrav,
Matjaž Novak
TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica, d.d.
Pozdravljeni,
kot smo vam že svetovali, predlagamo, da se z računi ter vso dokumentacijo oglasite na vaši najbližji enoti Zavoda za Zdravstveno zavarovanje (ZZZS), kjer vam bodo najbolje svetovali kaj in kako z računi. Predpostavljamo, da bodo vaši prošnji ugodili. Vso dokumentacijo (tudi odobritev s strani ZZZS) nam nato pošljite na naš naslov in vaš zahtevek bomo poskusili rešiti v čim krajšem možnem času.
Tanja Cep
TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica, d.d.
http://www.zdravstvena.net/