Najdi forum

nesreča

lep pozdrav,
prijateljica se je blago zaletela z mojim avtom v vozilo spredaj. policije oškodovanec in prijateljica nista klicala, na željo oškodovanca. šlo je za dogovor, da gresta skupaj k zavarovalnici ocenit škodo na njegovem vozilu (nekaj prask). oškodovanec se ji ni javil na telefon in sem jaz dobila po pošti za izpolnit poročilo od zavarovalnice v katerega sem napisala svoje podatke kot lastnik avtomobila in ona svoje in potek nesreče, priložiti sem morala tudi zav. polico.pisalo je tudi da če tega ne pošljem da gre na sodišče in sledi izterjava. jaz sem že oddala te papirje na zavarovalnici. kaj sedaj sledi, ali mi samo iz mojega zavarovanja krijejo škodo in plačam več ob naslednji registraciji. skratka ali je s tem postopek zaključen.

S tem,ko ste poslali podpisan obrazec je za vas zadeva zaključena.le zavarovanje boste ob registraciji vašega vozila plačali dražje.
Lep pozdrav in srečno.Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close