Živjo,
sem mamica dveh otrok, kar pomeni, da sta za mano dva poroda. Pred nosečnostjo so bili moji kilogrami nekje okoli 62kg (visoka sem 167cm). Tudi po prvi nosečnosti je bilo tako. Po drugi nosečnosti, sem zaradi zdravstvenih problemov, shujšala na 52kg. Zdaj jih imam okoli 55kg.
Problem tukaj je, da sem do bokov zelo drobna. zgledam prav presuha, vidijo se rebra, ključnica izstopa, trebuh popolnoma raven… Bedra pa so ostala močna. Zdi se mi, da je veliko odvečne kože. Vse kar skače okoli mene… Zadnjica se je povesila. Zelo sem nezadovoljna s svojo postavo.
Kako naj učvrstim noge oziroma koži, da bi postale noge “tanjše” in sorazmerne z zgornjim delom telesa?
Naj še povem, da tečt ne morem, ker imam težave s koleni. Bi pomagalo kolesarjenje?
Hvala za nasvete in odgovore.
Lp
Priporočam ti, da vprašanje postaviš na temle forumu ali malo pobrskaš, če je že kaj podobnega. Je pa tako, da si takšne konstitucije in čudeža ne moreš pričakovat. Stegna bodo vedno v rahlem nesorazmerju z zgornjim delom telesa, je pa to – za moje pojme vsaj – še vedno veliko lepše kot obratno ali kot na primer pri meni, ko se najbolj izrazito redim ravno v trebuh.